Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 5 januari 2019

De Schepper - Geboren


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en Alles Omvattend kind, als jij, in jouw Hart Centrum, Onvoorwaardelijke Liefde bent.

En Ik zeg je, zo vaak het nodig is, dat er Alleen en Uitsluitend Onvoorwaardelijke Liefde Bestaat.

Dus kan het niet anders zijn dat jij de Grootsheid van het Goddelijke Deeltje dat jij bent in jouw Uniekheid en Als Geheel in Eenheid een Feit is.

De illusie Is een illusie en derhalve heeft het geen enkele Waarde, behalve dat het je Terug gebracht heeft naar de Liefde die jij Bent voor Eeuwig.

Jij ‘dacht’ zonder Mij te kunnen Leven, wat al een Onmogelijkheid Is. Want als Liefde het enige is dat Bestaat kun jij er nooit van afgescheiden zijn, je kunt het alleen ‘denken’ dat het zo is.

Wat een Kracht zit er dus in jouw ‘gedachten’, wow, wow, wow, zoals jij dat graag pleegt te zeggen als er een kwartje valt.

Maar lief kind, jij Bent nooit bij Mij vandaan geweest, jij Bent het door je Keuze afscheiding van Mij te Ervaren, totaal vergeten.

Maar dat wil niet zeggen, dat jij ooit bij Mij vandaan geweest Bent.

Dat wat Waar is Blijft Waar, als het voortkomt uit Onvoorwaardelijke Liefde.

Ook al wordt het niet gezien of ervaren, in de diepe Stilte van jouw (verborgen) Zijn, lag de Waarheid Stil te wachten op Herinnering en van daaruit Ontplooiing.

Als een baby opgekruld in de baarmoeder, veilig en gevoed door de navelstreng van de Liefde, lag het te wachten op de Geboorte.

En de Geboorte kwam en de Groei naar de Terugkeer naar de Onvoorwaardelijke Liefde begon, met vallen en opstaan. Keuzes maken en opnieuw maken.

Ervaringen opdoen die je steeds dichter bij de Opening van jouw Hart hebben Gebracht. En toen werd je opnieuw geboren in de Herinnering van de Liefde die jij Bent.

En je keek rond en het voelde als Thuis komen, voor Eeuwig.

De Schepper van Al Wat Is

2 opmerkingen: