Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 28 november 2018

De Schepper - Van Uniekheid naar Eenheid


 Lieve ogen die dit lezen,

Mij lief en Dierbaar kind, eenzaamheid en daardoor isolatie is bij jou vaak oorzaak van afsluiting van alles, dat je Dierbaar is.

Je voelt je eenzaam omdat je ‘denkt’ alleen te staan met je omhoogkomende angsten, woede en verdriet.

In je Uniekheid en het Licht en de Liefde van je Hart voelt het anders aan en dan ga je ‘denken’ dat de ‘ander nooit’ kan begrijpen, wat jij doormaakt.

En dan Voel jij je naar de ‘gedachte(n)’, die je bewust of onbewust hebt Gekozen. Dat is Waar, want elke medereiziger gaat in Uniekheid het eigen Pad en heeft daarin de eigen Ervaring(en).

En de Ervaring van je medereiziger is jouw Ervaring niet, want je Pad is jouw Pad en niet van jouw medereiziger.

En daar zit het, wat je in de war maakt en je eenzaam doet voelen. Je verwacht Begrip omdat je ‘denkt’ het Nodig te Hebben, maar kijkt niet naar binnen, waar het Begrip voor al je Gevoelens je Gegeven wordt. Je hoeft er alleen maar, op eigen Unieke Wijze, om te Vragen.

Ik Begrijp je, mijn lief kind. Ik weet wat je doormaakt, maar weet ook, dat je er Zelf voor hebt Gekozen.

En dat het niet gemakkelijk voor je is om je Keuzes te Aanvaarden zoals ze Zijn. Elke Keuze laat je Zien en Voelen, waarvoor jij Gekozen hebt.

Maar elke Keuze kan Veranderd worden in elk Moment, als het niet Goed voor je Voelt.

Iedere medereiziger Ervaart, welke Situatie of Ervaring dan ook, op eigen Unieke Wijze. Liegen ze dan in hun verhaal over hun Ervaring? Nee!

Het is hun Uniekheid die naar voren komt en in die Uniekheid mag je elkaar Respecteren en Begrijpen, want deze Uniekheid ben jij. De ‘ander’ is een Deeltje van je met eigen Uniekheid maar wel in Eenheid.

En in Eenheid vanuit de Uniekheid ligt de Basis van de Eeuwigheid!
Waarin alles Is, wat het Is, niets anders, of meer, of wat dan ook.
Het Is, wat het Is!

Je mag je Zelf Bezien als Uniek in al je Ervaringen en als één in Respect voor de Ervaringen van je medereiziger.

Steek elkaar de Hand toe in Licht en Liefde en Compassie en ga Gezamenlijk naar je Hart Centrum, ieder op eigen Unieke Wijze.

En leg alles neer bij het Altaar in je eigen Hart Centrum en voel de Compassie en het Begrip voor jouw Zijn en voor jouw Pad uit de illusie vandaan, ieder op eigen Unieke Wijze naar de Eenheid in Eeuwigheid.

De Schepper van Al Wat Is

3 opmerkingen: