Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 30 november 2018

De Schepper: 'Ik vraag jou:'Wie Ben jij'?


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Innig geliefd kind, een Vraag die jij zonder meer zult Beantwoorden met, Licht en Liefde en elke variatie daarop, vanuit jouw Uniekheid.

Maar Voel jij dat ook en Weet je het Zeker, is het een Totale Zekerheid voor jou?

Ik weet dat jij in jouw Uniekheid veel meer dingen kunt opnoemen die jij niet bent, dan welke jij Wel Bent, toch?

En natuurlijk is het Lovenswaardig dat jij een duidelijk beeld hebt van wie jij niet bent, zodat de het volledige Licht kan schijnen op wat je Wel Bent.

Want dat wat jij Wel Bent is vele malen Groter, Sterker, Krachtiger en Uitgebreider, dan wat jij niet bent.

En toch is de illusie-lijst (nog) steeds langer en gevarieerder, dan de Kant van  Licht en Liefde.

Als je een weegschaal zou nemen is de ballast aan de, laat Ik maar zeggen als voorbeeld aan de linker kant, veel zwaarder dan de aan de rechterkant.

In de eerste plaats is Alles wat zich rechts bevindt, sowieso Lichter dan wat zich links bevindt, toch?

Hoe kun je dan de linker illusie kant dan toch minder zwaar krijgen dan de kant van Licht en Liefde?

In de eerste plaats mag Ik je eraan Herinneren, dat de illusie een spel was, is, en zal blijven, tot het verdwijnt en de weegschaal alleen en uitsluitend Licht en Liefde bevat en er dus geen weegschaal meer is.

Het gaat erom, aan welke kant jij de weegschaal vol legt. Links of rechts. Hoe ver ben jij in het volledig Accepteren van de Waarheid dat er alleen maar Liefde Bestaat en er dus, aan de linker illusie kant van de weegschaal geen enkel gewicht te vinden is.

Alleen je ‘denken’ kan je wijs maken dat er gewicht zit aan de illusie-kant. En dan rijst de vraag: ‘Waarom geef jij nog steeds zoveel macht en kracht aan het ‘denken’ (ego)’?

Je mag je Realiseren dat Jij die Keus maakt en niemand anders, dus je kunt onmogelijk met de vinger wijzen naar een medereiziger of een situatie of een Ervaring in jouw Leven.

Jij was, bent Nu en zult altijd Onvoorwaardelijke Liefde Zijn, in jouw Volledige Uniekheid naar Eenheid voor Eeuwig. Jij hebt je Thuis Binnen je en Niet buiten je lief kind.

De schepper van Al wat Is

4 opmerkingen:

  1. Lieve Martha, ik dank je zeer voor de prachtige boodschap 💜 💛 💜

    BeantwoordenVerwijderen
  2. "de illusie is een spel" Een spel staat bij mij voor speels. Het "spel"van een menselijk leven is zelden spel en vaak hartverscheurend. Misschien noodzakelijke ellende om tot verdere inzichten te komen,maar imo verre van een spel. Het is meestal ploeterend en zwoegend in pijn en verdriet en angst bewustzijn te vergaren om je enigszins gewaar te worden wat de richting is om daaruit te kunnen ontsnappen.Is mijn hogere zelf tegen deze achtergrond een spel met mij speelt, ben ik zeker not amused ! Het woord spel triggert mij in het bijzonder

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wij zijn zo diep in de illusie gezakt, door de Keus te maken, voor de Ervaring te gaan, hoe het zou zijn, zonder de Connectie met de Schepper te ervaren. We zijn dus de connectie daardoor vergeten. Daardoor werd het een overleven, maar natuurlijk is de Connectie nooit verdwenen, maar diep binnen in ons als een lichtje blijven branden. Het spel is inderdaad geen leuk spel maar een nachtmerrie en de benaming ervoor is niet voor niets illusie. Wij zijn ons door de illusie heen een weg gaan banen naar de Herkenning van de Liefde die we zijn. Hoe sterk ben je dan? Maar de gehele nachtmerrie is een spel zonder liefde geworden, omdat wij daarvoor gekozen hebben.

    BeantwoordenVerwijderen