Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

dinsdag 27 november 2018

De Schepper - Aangereikte Levenservaringen

 

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en Bijzonder, Dierbaar kind, Nieuwe Kijk op je Leven lief kind, Ontstaat vanuit een Nieuw Inzicht, die je wederom uit een Levenservaring hebt gehaald.

Het is als een Cirkel die steeds verder naar Binnen Draait, naar de Kern. Het begint met een Aangereikte Levenservaring. Daaruit haal jij, op je eigen Unieke Wijze een Nieuw Inzicht en dit Nieuwe Inzicht verandert je Kijk op jouw Leven.

De Volgorde is dus: Levenservaring – Nieuw Inzicht – Nieuwe Kijk op jouw Leven. De Nieuwe Kijk op jouw Leven komt voort uit het Meesteren van je Levenservaring.

Dit is een Cyclus die steeds opnieuw, Draaiend van buiten naar binnen plaats vindt. Is jouw Kijk op het Leven opgenomen in je Hart Centrum, dan gaat deze Levenservaring zich uiten van Binnen naar buiten.

Want in je Hart Centrum is er geen Verandering, alleen maar Herkenning en Eeuwige Stabiliteit.

Wat betekent dat elk stukje Levenservaring dat Gemeesterd wordt en een Inzicht geeft, uiteindelijk de Blik naar buiten verandert in wat jij Binnen in jou je hebt Herinnerd.

Jij Ziet steeds meer en vaker met de Ogen van je Hart. En het is nooit, zoals Ik vaak Constateer, een mening of een oordeel, omdat het vanuit je Hart Ontstaat.

Wanneer je dus een Inzicht binnen krijgt vanuit een opgedane Levenservaring, en je vergeet dat het nog een plekje mag krijgen in je Hart Centrum, via jouw gemaakte Keuze, dan zal het Gemeesterde Inzicht blijven wat het is, een Inzicht.

Ga jij dan de Keus maken om het Inzicht Mondeling te Verspreiden, dan doe je dit dus niet vanuit je Hart Centrum maar vanuit het ‘ego’ (illusie).

Laat je het Inzicht eerst Rijpen en in je Hart Centrum Opnemen, dan kun je Het Inzicht gaan Leven en ga je het Uitstralen.

Het is ook zeker je Intentie om het op deze manier te doen, maar ongeduld en een zekere trots laat je vaak dit gedeelte, van in je Hart Centrum opnemen, overslaan.

Jij bent in alle Omstandigheden Licht en Liefde, in Uniekheid en Eenheid en hebt en draagt hiervoor eigen Verantwoordelijkheid lief kind.

De Schepper van Al wat Is

4 opmerkingen: