Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

dinsdag 9 oktober 2018

De Schepper - Waarheid is Ervaring


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief Dierbaar kind, jij weet dat de woorden, die gebruikt worden om de Waarheid van het Licht en de Liefde van je Hart weer te geven, de lading niet kunnen dekken van de Eeuwige betekenis. Die valt niet in woorden te vangen.

Jij in Eenheid hebt het nodig om een woord ter verklaring en ter verduidelijking van deze Waarheid die jij Bent, te hebben. Die voor jou de lading dekt in Uniekheid.

Maar de taal, waar ook ter aarde, kan nooit tippen aan de Waarheid die het woord probeert weer te geven.

De Waarheid is alleen te Ervaren, maar niet in woorden uit te leggen en dan word vaak gezocht naar iets dat voor jou het meest Resonerende woord is.

Een woord die voor jou het dichts bij je Gevoel komt en de betekenis het meest Voelbaar maakt.

Kerken, bijvoorbeeld, hebben decennia lang geprobeerd om woorden te bedenken die de kerk machtiger zou maken. Hoe mystieker het klinkt, hoe minder gemakkelijk het is, om je vinger erachter te krijgen.

Namelijk, dat je in Eenheid kunt worden misleid door woorden, die de lading Niet dekken. In bovengenoemd geval een lading die het nodig heeft verstopt te blijven.

Maar een alternatief woord, om iets weer te geven hoeft dus duidelijk geen Waarheid te bevatten.

Het woord Spirit oftewel Geest, zegt het al. Het Behelst alles wat naar de Waarheid leid van wat in je Hart Leeft, die tot jou en al je medereizigers begint door te dringen, namelijk dat Onvoorwaardelijke Liefde vanuit het Hart en het Licht, Waarheid is, omdat er niets anders Bestaat.

En dit valt alleen te Ervaren en is niet in woorden te vangen, want woorden beperken. De Waarheid, het Licht en de Liefde in je Hart kan nooit beperkt worden, want het is Onbegrensd.

Maar jij en al je medereizigers Ervaren het nog niet voldoende, omdat de sluier (nog) niet verdwenen is, dus zijn er woorden, hoe beperkend ook, voor nodig om te beschrijven wat Waarheid is.

En dat is ook goed, want anders zou jij de Waarheid die jij bent, niet terug kunnen Her-Inneren. En dat is toch met de Woorden, terwijl ze de volledige lading niet dekken, die het dichtst bij Het Licht en de Liefde als Waarheid voor Eeuwig in Eenheid komen.

En dan heb je te Kiezen, wat het meest met je Hart Resoneert en er dus voor jou Uniekheid het dichtst bij komt.

De Schepper van Al wat Is


2 opmerkingen: