Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 10 oktober 2018

De Schepper - Het Overgenomene


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn bijzonder Geliefd kind, door het toenemend aantal Zielen, wiens Hart zich geopend heeft, waardoor Moeder Aarde en al haar Leven voortdurend in een Energie bol van Licht en Liefde Gezet wordt.

En de Tsumami van Liefde die daardoor ook steeds Krachtiger wordt, kan het niet anders, dan dat de binnenkomende Energieën verhoogd worden, wervelend en steeds met meer Goddelijke Energie gevuld.

De Energieën die bij jou in Eenheid binnenkomen zijn steeds Sterker en meer met Goddelijke Energie gevuld en zijn daardoor sterker en meer gericht op het Verhogen van jouw Goddelijke Bewustzijn in Eenheid, dan ooit. En dit zal alles in een Versnellende Verhoging van Bewustzijn brengen.

Door de Versnelling en Verhoging wordt jouw Bewustzijn in Eenheid als het ware Overgenomen door het Bewustzijn van het Grote Geheel en die is Allesomvattend en steeds Uitbreidend.

Dit is het gevolg van jouw Keus in Eenheid om in Alles en door Alles Onvoorwaardelijke Liefde te Verspreiden en te Zijn.

Dus je mag je Zelf in Eenheid een schouderklopje geven. Wij in het Licht zijn Dolblij dat de Goddelijke Energie, waarvan jij een Deeltje bent in Eenheid, in en door Alles steeds dichter bij jouw Waarheid in Eenheid komt.

Halleluja!! Jij zult in Uniekheid steeds meer en Gemakkelijker bij je Zelf op visite kunnen gaan in Eenheid.

En natuurlijk heb ik het hier over je Binnenwereld, waardoor de illusie  steeds minder belangrijk voor je wordt. Behalve als het gaat om het Licht en de Liefde te Zijn in elk moment, vol Compassie in Uniekheid en Eenheid.

Je kunt het zien als een bosbrand die al heel veel bos heeft verbrand en bezig is de overige stukken ook te verbranden.

En daar kan Onvoorwaardelijke Liefde Zegevieren. Niet blussen, maar aanwakkeren met het Verspreiden van Licht en Liefde in de Wetenschap, dat Liefde Altijd sterker is en altijd Zegeviert.

De Violette Vlam, onder leiding van Meester Saint Germain, zal Alles wat aan het Licht komt, door Verspreiding van het Licht en de Liefde, zal Alles Identificeren en Transmuteren en terugbrengen naar de uiteindelijke Goddelijke Perfectie.

Jij bent Licht en Liefde in Actie, in elk Nu Moment, de Goddelijke Energie Vertegenwoordigend als Ambassadeur op jouw Unieke Wijze in Eenheid.

Jij Vertegenwoordigt de Eeuwigheid, de Energie die Licht en Liefde brengt in elk Nu Moment in Eenheid en met jouw Uniekheid aangevuld.

De schepper van Al wat Is


2 opmerkingen: