Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 19 oktober 2018

De Schepper - Tijdelijke tijd vol Chaos


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief kind, het is een heel onrustige en voor veel medereizigers, zware tijd. Omdat ze (nog) niet bezig zijn om te Ontwaken. Ze zitten (nog) in ‘verzet’!

Of omdat ze in Gebieden verblijven waar hun Contracten bezig zijn om hun Werk te doen. Of omdat ze nog diep in slaap zijn, bezig met hun overlevingscyclus.

Maar jij, lief kind mag Zeker Weten dat jij je Licht en Liefde Hoog hebt te houden, vanuit jouw Hart vol Compassie en Onvoorwaardelijke Liefde.

Jij kent de reden niet waarom jouw medereizigers zitten en wonen waar ze zijn in elk moment.

Maar je mag Weten en Geloven dat alles zo ‘onrustig’ is omdat het nodig is.

De illusie is aan het verdwijnen en Alles komt aan de oppervlakte.
Alles wat diep verborgen heeft gezeten komt Nu aan het Licht om getransmuteerd te worden naar de Kern van Liefde die het in zich heeft.

Door de Versnelde Verhoging van de Tsunami van Liefde, en de Versnelde en Verhogende Energieën van dit Moment, die zoveel Licht en Liefde met zich meebrengen, dat alles aan het Licht komt, door het vele Licht en daardoor niet langer ‘verborgen’ kan blijven.

En de illusie is na elke keer weer een stukje minder zwaar, dankzij jou en je Licht en Liefde in Uniekheid Eenheid.

Wij vanuit het Licht, Zien wat jij teweeg brengt in elk Moment, vanuit het Licht en de Liefde die jij Bent in Uniekheid en Eenheid. En dat is fantastisch!

Mijn Liefde voor jou is Grenzeloos en de uitkomst van dit Alles is Mooier dan jij je in je stoutste Dromen kunt voorstellen.

Als jij helemaal Ontwaakt in de Waarheid die je bent in Eeuwigheid, zul jij van de ene in de andere verbazing vallen.

Je mag Zeker Weten dat je in Alles wat jij doet voor het Licht en de Liefde vanuit je Hart in Uniekheid en Eenheid, word Ondersteund en Toegejuicht door Ons.


Jij Bent Onvoorwaardelijke Liefde, want er Bestaat niets anders. Licht en Liefde in Uniekheid en Eenheid voor Eeuwig en er is niets, wat daar enige verandering in kan aanbrengen.

De Schepper van Al Wat Is

3 opmerkingen: