Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 20 oktober 2018

De Schepper - Zijn


De Schepper – Zijn

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Bijzonder en Liefdevol kind, jij ‘denkt’ (nog) vaak dat jij van alles hebt te leren.

Maar er valt niets te leren, alleen maar te Her-Inneren en dat betekent, je Open Stellen voor de Waarheid dat jij Onvoorwaardelijke Liefde Bent.

Geloven en Vertrouwen dat er niets geweest is, Nu niet Is en er nooit iets kan zijn, wat aan deze Waarheid iets kan veranderen.

Dat is onmogelijk en derhalve een leugen die jij voor waar hebt aangenomen, toe jij in de illusie aan het overleven was.

Jij bent gaan geloven in de beperking van je Zijn, in de Kleinheid die overleving je aanbiedt.

Daaruit zijn talloze misverstanden en verkeerd begrepen, aangeleerde patronen van overleving uitontstaan, waardoor jij gehaaste en uit angst of wat dan ook, ontstane beslissingen hebt genomen.

Jouw Onschuld was niet aangetast, maar je vertrouwen in je zelf en jouw krankzinnige omgeving.

Maar niets, vanuit de illusie heeft ook maar een greintje Waarheid in zich, dus Alles wat jij daar in die krankzinnige wereld voor waar hebt aangenomen, heeft niets te maken met de Waarheid van jouw Onvoorwaardelijke Liefde.

Je hebt het als waar ervaren en geloofde dat er niets anders was, maar dat wil niet zeggen dat het ook maar een greintje van waarheid in zich heeft.

Maar diep in jou is, onaangetast jouw Onschuld, het Lichtje in jou, blijven Bestaan, wachtend om Aangestoken te worden door het Eeuwige Vuur van de Onvoorwaardelijke Liefde die jij Bent.

Deze gehele illusie heb jij nodig gehad en soms nog nodig, om de tegenstellingen te zien van de illusie voor wat ze zijn en de Eeuwige Waarheid van jouw Onschuld en Onvoorwaardelijke Liefde, waar geen tegenstelling in Kan Bestaan.

Wat jij nodig hebt, krijg je in het Nu, als jij eraan toe bent. Wat jij nodig hebt te Weten, word je Aangereikt in het Nu, als het voor jou het Moment is om het te Weten.
Ban twijfel en weiger ze te bestaan, want ze heeft geen bestaansrecht, geen paspoort om binnen de Grenzen van jouw Onvoorwaardelijke Liefde te komen.

Dat is onmogelijk! Alleen Liefde Bestaat, omdat het als enige Bestaansrecht heeft in jouw Belevingswereld, jouw Thuis, jouw Hart.

Kom Thuis lief kind en blijf Thuis, je hoeft niet te Werken maar te Zijn, voor Eeuwig.

De Schepper van Al Wat Is



4 opmerkingen: