Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 17 oktober 2018

De Schepper - Zonder Woorden


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en Kostbaar kind, jouw vragen komen altijd terecht bij Ons in het Licht.

En één van die vragen is: ‘Doe ik niet teveel, ik heb soms het Gevoel dat het teveel is voor veel medereizigers in mijn directe omgeving?.

Mijn lief kind, teveel Doen kan alleen zijn dat jij teveel pusht, of te duidelijk wilt laten Weten, hoe het allemaal zit volgens jou.

Maar je mag Weten dat het jouw Beleving is en dus jouw Waarheid, die je dan in Woorden weergeeft. Terwijl Woorden de beperking hebben dat ze nauwelijks kunnen Weergeven, hoe het Voelt om in je Hart te Wonen.

Gevoel Weergeven vanuit je Hart is bijna onmogelijk. Alleen je ego, in |dienst van jou zou dat zeker kunnen, maar dan nog is het jouw Beleving.

Vandaar dat Ik ook herhaaldelijk heb gezegd en dat met Liefde zal blijven herhalen. Zonder Woorden zeg je zoveel Meer.

Straal het Licht en de Liefde en de Vreugde en Kracht en de Compassie enzovoorts vanuit het Licht en de Liefde van je Hart uit.

Je omgeving zal erdoor aangetast worden en zich minimaal afvragen waar die Uitstraling vandaan komt die jij Hebt. En het zal ze nieuwsgierig maken en dan gaan ze vragen stellen, waarop je antwoord mag Geven.

Maar je mag Zeker Weten, dat het jouw Unieke Beleving en Weergave is.

En je mag daarom altijd afsluiten met: ‘Maar jij gaat het Beleven en Ervaren op jouw eigen Unieke Manier en dat is goed’!

Als jij dit aan dit Zekere Weten blijft vasthouden, kun jij nooit teveel doen en laten Zien en Uitstralen, want dat is allemaal Energie vanuit het Licht en de Liefde die jij Bent.

En het gaat zo Moeder Aarde rond en alle gelijke Energie van Liefde sluit zich daarbij aan. En samen vormt dit een gigantische Lichtbol die in elk Moment Moeder Aarde Doorstroomd en Omringd in Pure Eenheid.

En dat kan nooit teveel zijn! En ook nooit genoeg, want Onvoorwaardelijke Liefde is het enige dat Bestaat en Zegeviert Altijd.

Er wordt Oneindig veel van je Gehouden en je wordt op Handen Gedragen bij Ons.

Vergeet dat nooit, want jij bent met al je deeltjes in Eenheid de Voorloper die de weg baant voor alle medereizigers die het Gebaande Pad Kiezen te volgen.

Geef nooit op, want Mijn Plan is ook jouw Plan en word volledig Uitgevoerd en loopt precies zoals hoort te Gaan. Heb Vertrouwen!

De Schepper van Al wat Is

4 opmerkingen: