Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

dinsdag 23 oktober 2018

De Schepper - Geen schuld, maar Vergissing

 

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief kind, in elk moment mag jij voor Vrede kiezen. Vrede in het Nu. Verantwoording nemen voor geheel je illusie verleden. Voor zover je dat nog niet gedaan hebt. Voor al je Levens, vanaf het begin der tijden tot Nu.

Verantwoording nemen is, niet meer de schuld bij medereizigers of situaties of wat dan ook leggen, maar alles in al je Levens, aannemen als iets dat jij en jij alleen gecreëerd hebt.

Er is hierbij geen enkele sprake van schuld overigens. Maar jij kunt het wel ‘denken’ dat er zoiets als 'schuld' bestaat. Dat kan helemaal niet, want jij hebt volgens je Contract, bij elk nieuw Leven, je illusie 'overleving' geleefd.

En door je Vrijheid van Keuze ben je met vallen en opstaan en ‘vergissingen’ die je begaan hebt, op de goede weg beland, die jou tot het Nu gebracht heeft, met de Herinnering dat jij Licht en Liefde in Uniekheid en Eenheid bent in elk Moment.

En als jij nog vasthoudt aan wrok, bitterheid, verdriet of welke emotie dan ook, die met je verleden te maken hebben, dan wordt het met de steeds Verhogende en Versnellende Stroom van Energie, steeds pijnlijker voor je om hieraan vast te houden.

Deze pijn zal steeds meer worden en jou uiteindelijk bijna ‘dwingen’, mee te gaan in het hele Proces van Verantwoording nemen voor elke Gedachte, Gevoel, Woord en Daad.

Gedachten Scheppen, weet je nog? En als jij niet gaat letten op jouw Gedachten en ze onder Controle neemt (Verantwoording), als ze de negatieve kant opgaan, zul je gaan merken, dat je Energie op een laag pitje komt te staan.

En dan zal het steeds pijnlijker voor je worden en dat Verdien je niet lief kind.

Jij bent al zover gekomen, dat je de Verantwoording Mag nemen en er heel Blij mee Mag zijn. Want het betekent dat je dan Kiest voor Vrede en het zet je in de Kracht van het Licht en de Liefde van je Hart.

Je mag het woord 'schuld' schrappen uit je Communicatie met je Zelf en ook je medereizigers geen 'schuld' toe kennen.

Er Bestaat geen schuld, het heeft nooit Bestaan en zal nooit Bestaan, net als het woord, 'zonden'. Hiervoor geld hetzelfde.

Je hebt je talloze malen vergist en dat is menselijk, bovendien kom je uit de vergetelheid, waar het kleine deeltje van jou, je egootje regeerde.

Maar lief kind, alleen Licht en Liefde is Waarheid en derhalve is er niets anders!

Je mag Kiezen, alles mag en niets moet, maar je mag Zeker Weten dat het steeds meer tegen je gaat werken, als je niet Kiest voor het Licht en de Liefde die je bent in Uniekheid en Eenheid.

En je bent al gekomen tot Hier en dat betekent dat je alle gereedschappen bezit die nodig zijn, plus de Hulp van je Familie in het Licht, die altijd jouw oproep zullen beantwoorden.

Kies voor het Licht en de Liefde in Uniekheid en Eenheid tot in Eeuwigheid, want dan bezit je de Vrede van het Zijn in elk moment.

De Schepper van al wat is.

6 opmerkingen: