Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zondag 2 september 2018

Je Broer Jezus - De Spirituele en de sociale Aspecten van je Zijn


Geliefde Broers en Zussen,

Mijn naam is Jezus en jullie weten dat Ik in Eenheid jullie Broer ben.

De sociale Aspecten van het Zijn, horen bij jullie Zijn, maar zijn niet ontstaan uit jullie Zijn.

Jullie Keus de afscheiding van de illusie te ervaren, heeft jullie door jullie vele levens heen, vele overlevingsstrategieën, maskers en nog vele andere sociale aspecten aangeleerd. Waaronder het ‘doen’ wat van je verwacht wordt, ‘aardig’ gevonden worden en nog vele andere manieren om te overleven.

Maar ook ‘rebelleren’ tegen, ‘gezag’ misbruiken, ‘autoritair’ gedrag enzovoorts.
Jullie hebben door al jullie levens eigenlijk alles ‘gedaan’ en ‘ervaren’ wat jullie nodig hadden om te evolueren via jullie Keuzes.

Alles had te maken met welke sociale aspecten er in een bepaald leven aan de orde waren, want sociale vaardigheden, zijn aangeleerde vaardigheden.

En niet bepaald bedoelt om jullie de ‘zoektocht’ te laten maken, naar wie en wat jullie toen al waren, namelijk Onvoorwaardelijke Liefde.

En toch heeft eenieder van jullie al zijn/haar levens op eigen Unieke Wijze doorlopen en zijn/haar Weg teruggevonden naar zijn/haar Licht en de Liefde van het Hart.

Het is nodig, dat jullie je Realiseren, wat jullie gepresteerd hebben en doorstaan en grof gezegd, uitgevreten hebben.

Want door dit alles, deze vele levens, doorleeft te hebben, Zijn jullie Nu waar jullie Zijn, ieder op eigen Unieke Wijze.

Het is zeker niet de bedoeling, al jullie levens te herinneren en doorleven, maar jullie mogen je realiseren, dat er niets vreemd voor jullie is, voor niemand van jullie.

Jullie hebben levens gehad als Moeder Theresa en als Hitler en alle facetten daartussen, niets is jullie vreemd. Door je dit goed te realiseren bevorder je het Gevoel van Uniekheid in Eenheid, die Nu belangrijk is.

Maar jullie Zijn niet meer van de illusie, sterker nog, alles van de illusie kan door jullie ogen van jullie Harten gezien worden, als wat het is.
Een Gekozen Reis door een groot dramaspel. Waarvan de Kern Liefde Was en Is en Blijft tot de Volledige Ontwaking.

De Realisatie dat het een ‘boze droom’ was, laat jullie Zeker Weten dat jullie Niet van illusie zijn. En dus ook niet alle aangeleerde sociale aspecten enzovoort die jullie hebben meegenomen naar dit Leven.

Dit Leven waarvoor jullie hebben Gekozen met het Volle Bewustzijn, voor jullie Incarneerden. En alle stukjes van sociale verwachtingen in meer en mindere mate toch weer opgenomen hebben. Dit volgens en voor jullie Uniekheid aangepast.

En het heeft met jullie Uniekheid te maken, hoeveel illusietijd jullie, ieder voor zich, nodig hadden en hebben, om volledig naar de Herinnering terug te keren van jullie doel in deze Incarnatie.

Het ligt allemaal vast in het Plan van de Schepper, waarvan jullie inmiddels Weten, dat het ook jullie Plan is. Want jullie Zijn er altijd en Nu een Aspect van geweest en zullen het altijd Zijn.

Hoe groots en wijds en Eindeloos Mooi is dit Plan van jullie.

Jullie is al voor velen ‘jij’ geworden, in Uniekheid en Eenheid en de Verhogende, doorlopende Energie Frequentie brengt jullie steeds verder bij de illusie vandaan.

Iedereen is in het gehele Plan precies daar waar hij/zij zich hoort te bevinden en altijd bezig met dat waar hij/zij mee bezig hoort te Zijn. In Uniekheid en Eenheid.

Geen hoog of laag, geen meer of minder, want die gevoelens die werken niet meer, ze zijn oud zeer, van de illusie en hebben geen Fundament van Onvoorwaardelijke Liefde.

Houd van je Zelf, Eer je Zelf, wees Blij met je Zelf enzovoorts, maar het belangrijkste van alles is de Eerlijkheid naar je Zelf toe en de Bereidheid om te kijken naar wat zich bij jou aandient, om opgelost te worden en in Liefde opgenomen in je Zijn.

Wij, jullie Gehele Lichtfamilie, staan altijd klaar om jullie te Helpen, als jullie erom vragen. Wij zijn EEN met jullie in al jullie wereldse omstandigheden, waarmee je mag dealen en die geheeld mogen worden, laat ons Helpen,

Jullie Liefhebbende Broer Jezus


2 opmerkingen: