Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 3 september 2018

De Schepper - Solide Fundament


 Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en Liefdevol, Lichtgevend kind, als Liefde het enige is dat écht bestaat en alles en iedereen deze Kern van Liefde is, dan kan het niet anders zijn, dat jij Liefdesenergie BENT. In Uniekheid en Eenheid voor  Eeuwig.

Door de steeds hoger wordende Frequenties van Energie, op allerlei Wijzen, worden steeds meer slapende medereizigers Wakker. Het Licht en de Liefde van hun Hart opent zich voor de Onvoorwaardelijke Liefde die ze Zijn.

Daardoor wordt het Licht netwerk om Moeder Aarde en al Haar Leven steeds Dichter en Lichter.

De Liefdesenergie is in Opkomst en overspoeld Moeder Aarde met Licht en Liefde en dringt tot in het diepste van Haar Kern door. En Al Haar Leven wordt erdoor Beroerd.

Het is net een visnet dat Moeder Aarde en Al Haar Leven omringt, die alle vissen, die door de mazen van het net proberen te kruipen, tegenhouden.

Al het verborgene, ondergrondse, scrupuleuze, kortom, alles dat geen fundament heeft van Onvoorwaardelijke Liefde, word naar de Kern van het Licht en de Liefde toegezogen.

Waar de Violette Vlam, onder de bezielende leiding van Meester Saint-Germain, 24/7 alles wat door het Licht naar de Kern van het Licht en de Liefde boven komt, ogenblikkelijk identificeert, transmuteert en terugbrengt naar de uiteindelijke Goddelijke perfectie. Waarna het getransmuteerd wordt opgenomen in het Grote Geheel en in ieder van jullie in Uniekheid in Eenheid.

Het is een waar Festijn, want alles gebeurt door jou Uniekheid in Eenheid. Jij verspreidt het Licht en de Liefde in Uniekheid en Eenheid in elk Moment, wat zich als een net rond Moeder Aarde en al Haar Leven heeft gevormd.

Het is de Onvoorwaardelijke Liefde die zegeviert, want Onvoorwaardelijke Liefde is niet op zand, maar op een gedegen Fundament gebouwd. En dat Fundament ben jij in Uniekheid en Eenheid.

Halleluja, je mag dit tot je door laten dringen, alle Uniekheden die jij in Eenheid vertegenwoordigt, hebben daarin een vaste taak, die zij vervullen. Allen in Eenheid, want de illusie is aan het verliezen, het heeft geen fundament van Onvoorwaardelijke Liefde, maar is gebouwd op los zand.

En al degenen die nog diep in slaap zijn, zij bestaan bij de gratie van mensen die ze (nog) steeds steunen met et geven van Energie.

Maar ook zij zullen gaan inzien, dat het stevige Fundament van de Onvoorwaardelijke Liefde veel meer Comfort biedt, dan het drijfzand, waarop de illusie is gebouwd.

De schepper van Al wat Is

2 opmerkingen: