Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 29 september 2018

De Schepper - Voorspellingen


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief, Welwillend en Prachtig kind, als er geprobeerd wordt het weer te voorspellen, dan blijft het een voorspelling.

Regen, zonneschijn, hagelbuien, onweer, sneeuw of welke atmosferische storingen ook, het valt niet te voorspellen, juist de naam ‘voorspelling’ geeft dit al aan.

Het is niet aan de medereiziger, aan te geven welk weer het gaat worden. Want het heeft met allerlei andere factoren te maken, die niet Waarneembaar zijn, maar wel Aanwezig.

In de eerste plaats heeft het te maken met de opruiming van de illusie, het ‘uitwerken’ ervan als je wilt.

En welk Karma er nog is op te ruimen van landen en zelfs continenten.
Ontstaan vanuit het collectieve geheugen van de illusie.

 Maar je mag Geloven dat welke rampen ook, te maken hebben met het afhandelen van Karma. Het negatieve 'denken' van het ‘Collectieve ondergrondse spel’, dat in veel gevallen (nog) ‘gespeeld’ wordt.

Maar het heeft Niets te maken met de Onvoorwaardelijke Liefde die In Alles is, de Liefdes Energie die overal doorheen Stroomt, omdat jij het in Uniekheid en Eenheid deelt, vanuit jouw Hart Centrum.

Ook heef het niets met Mij te maken. Ik heb niets te voorspellen.

Alleen de Zekerheid te geven, dat er uitsluitend Onvoorwaardelijke Liefde Bestaat, In en door Alles.

Mijn en dus ook jouw Zekerheid is de Onvoorwaardelijke Liefde vanuit het Licht en de Liefde in Eeuwigheid, want er Bestaat niets anders.

Voorspellingen die gedaan worden, over wat dan ook, zijn en blijven voorspellingen en zullen en kunnen nooit meer worden dan dat, het is en blijft illusie.

Jij mag doorvoelen dat jij (nog) vaak te veel waarde geeft aan voorspellingen in welke vorm dan ook.

De Onvoorwaardelijke Liefde die jij Bent, heeft geen voorspelling nodig.

Wel heb jij de behoefte om iets in woorden aan te geven, maar ook dat mag je laten gaan, want waar het werkelijk om gaat, de Onvoorwaardelijke Liefde, is niet te vangen in woorden.

Het kan alleen Ervaren en Doorvoeld worden in jouw Centrum van Kracht voor Eeuwig. Daar komt het vandaan en is Onuitputtelijk, want het is wat jij Bent.

Alles verloopt volgens Mijn Plan en dus ook volgens jouw Plan.

Alles is wat het Is en het Gaat zoals het Gaat. Alles is goed.

De Schepper van Al Wat Is.

4 opmerkingen: