Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zondag 30 september 2018

De Schepper - Bedachtzaamheid


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en bijzonder kind, Bedachtzaamheid is niet direct antwoorden, als er iets aan je verteld wordt. Het is iets wat je gaat Ontwikkelen als je dichter bij je Zelf komt, in je Hart Centrum.

Als een medereiziger iets aan je verteld en je bent al een antwoord aan het bedenken, tijdens het vertellen, luister je niet Echt.

Maar Bedachtzaamheid gaat nog een stukje verder en heeft ook te maken met wat jij, in elk gegeven Moment, met jouw medereiziger(s) zou wensen te delen.

Als je Bedachtzaam bent dan 'denk' je niet eerst na over hetgeen je wenst te delen, maar ben je met je Aandacht in je Hart en Luistert, naar hetgeen je Hart je Aanreikt om te delen.

En dat is Bedachtzaamheid. Naar je eigen Innerlijk Luisteren, je Centrum van Kracht, die jou de Wijsheid Aanreikt, waarop je kunt weergeven, wat je wenst te delen, heel duidelijk en Bedachtzaam.

Het geeft Innerlijke Rust en dat Straal je uit en dat geeft je weer de gelegenheid om op een Bedachtzame manier jouw Innerlijke Harts Wijsheid te delen.

Natuurlijk ken je het onderwerp wat je graag zou delen, maar je bent Bedachtzaam bezig als je niet elk woord van tevoren ‘bedenkt’, maar jouw Hart Wijsheid laat spreken. De woorden rollen dan als vanzelf naar buiten.

Het kan ook zijn dat een medereiziger je iets verteld. Je Luistert Aandachtig vanuit je Hart Centrum. En deelt dan vanuit jouw Hart Centrum en vanuit jouw Uniekheid, wat er Aangereikt wordt.

Je laat het Aangereikte, vanuit je Hart Centrum naar buiten Stromen, heel Bedachtzaam en Geconcentreerd. Het Stroomt naar buiten en je deelt het.

Je geeft de Regie van het hele gebeuren uit handen en er- en herkent je Hogere Zelf, dat deel van jou dat alles Weet!

Jou Hogere Zelf woont in je Hart Centrum, maar jij 'denkt' (nog) vaak, dat jij het alleen hebt te doen. En dat is niet het geval, jouw Hogere Zelf staat klaar, als jij je ervoor open stelt.

Bedachtzaamheid is er gewoon Zijn als je nodig bent, voor je Zelf of voor je medereiziger en daarin de Overgave aan je Hogere Zelf te brengen en te Aanvaarden. Heel Bedachtzaam de woorden naar buiten brengend die je Aangereikt worden.

De Schepper van Al wat Is

2 opmerkingen: