Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 13 september 2018

De Schepper - Jouw Chakra's en Aura


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief Bijzonder kind, als jouw Hart eenmaal geopend is kun je niet meer terug en je Hart sluiten.

Bij de opening is het gebeurt, dat je, bewust of soms (nog) onbewust, hebt Gekozen, je eigen Unieke Pad te gaan volgen.

Je gaat vele Herinneringen krijgen, wanneer jij eraan toe bent en elke Herinnering brengt je een stukje verder in je Bewustwordingsproces.

Je gaat Beseffen dat jij Uniek Bent en dat jij een Keuzevrijheid hebt, die jij mag gaan gebruiken. Waardoor jij je Bewust gaat worden, welke Keuzes niet en welke Keuzes wel bij je Uniekheid passen. En je gaat Beseffen, dat je altijd opnieuw je Keuze kunt maken, voor een andere richting in jouw Leven.

Langzamerhand, in jouw eigen Unieke Tempo, Besef je dat jij door het Maken van Bewuste Keuzes jij je eigen Leven gaat Beleven.

En zo Groei je verder in je eigen Tempo en met gebruikmaking van je eigen Unieke keuzevrijheid. Je Kiest steeds duidelijker voor het Licht en de Liefde van je Hart en Beseft dat het je Thuis is, waar je Vandaan komt en weer naar Terugkeert. Naar de Onvoorwaardelijke Liefde die jij Bent, was en zult Blijven.

De Energieverhogingen komen naar je toe in een jasje die jouw past. En zal je helpen het nodige aan oud zeer te laten gaan. En je Vrijheidsgevoel wordt steeds groter en duidelijker.

Je Lichaamscelletjes vullen zich steeds meer met het Licht en de Liefde van je Hart, naarmate jij, in jouw Uniekheid meer laat gaan van de illusie.

Je Celletjes worden daardoor steeds Lichter, je voedingspatroon gaat veranderen, samen met je Lichaam, jouw Huisje waarin je woont tijdens je Reis op Moeder Aarde.

Ook je Chakra’s en je Aura bestaan uit Celletjes, Atomen en sub Atomen en naarmate jij verder gaat in het laten gaan van alles wat geen Fundament heeft van Onvoorwaardelijke Liefde, worden ook zij Opgeschoond, als het ware.

Het is niet iets, wat jij bewust hoeft te doen, het hoort bij het Opschonen van je Lichaam. Je mag er natuurlijk voor Kiezen om eraan mee te helpen, want die Vrijheid heb je, maar Ik kan je verzekeren dat de Opschoning van je Celletjes en het Lichter en Lichter worden van je Lichaam vanzelf je Chakra’s en je Aura meenemen.

Ik weet, dat het Vertrouwen hierin (nog) niet zo groot is, maar ik daag je uit je Vertrouwen hierin een Kans te geven. Mijn Plan, wat ook jouw Plan is, kent geen Fouten en vergeet dus ook geen Chakra’s en Aura.

Laat het Stromen en Vertrouw op Ons Plan, wat voor jouw Uniekheid op maat gesneden is.

De Schepper van Al Wat Is

6 opmerkingen:

  1. Nou...,ben ik blij, dat ook dit in orde zal zijn..Er zijn geen fouten in het Goddelijke Liefdesplan...Daar horen ook WIJ zeker bij...Ik zal hierin moeten vertrouwen ,alhoewel het weer een dagelijks gevecht is momenteel om te kunnen "bestaan"...Dit "gevecht" loopt langzaamaan naar zijn Einde toe...er zijn GEEN overwinnaars in dit gevecht ...,alleen maar verliezers...!! Triest dat dit Plan zo lang duurt..,maar ja..hier gaa natuurlijk ook een hoop aanpassingen aan vooraf...en zoals ik altijd placht te zeggen..:"Beter een HEEL PLAN ... ,dan maar een HALF ",toch..???

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Martha, dank je wel voor de mooie boodschap

    BeantwoordenVerwijderen