Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 15 september 2018

De Schepper - Jouw Unieke Wijsheid

 

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Geliefd kind, als jij het woord 'oppositie' hoort, denk jij vaak aan politiek en zoals je weet is politiek een 'ego-spelletje'!

Toch kan 'oppositie' , mits op een Eerlijke manier gebruikt, ook leiden tot het wakker schudden van gesloten Harten.

Is het dan eigenlijk nog wel 'oppositie'? Of word het dan misschien meer samenwerking (coalitie) om Harten te raken?

Jij mag bedenken dat tegenstellingen, zoals 'oppositie' en 'coalitie, ook op een Positieve manier gebruikt kunnen worden.

Niet als tegenstellingen maar als Samenwerkingen. En zo kan het met veel tegenstellingen uit de illusie gaan, dat ze omgekeerd kunnen worden, naar het Positieve gebruik.

Dan word het een soort overstap, omdat de gehele Weg naar de Terugkeer van de Herkenning van het Licht en de Liefde die je Bent, vaak net iets te groot kan zijn.

Het klinkt ingewikkelder dan het is lief kind. Wanneer jij blijft hangen in, toch weer, discussie, dan kan het Helpen om te bedenken dat Begrip, Respect en Samenwerking belangrijker kan zijn dan gelijk halen.

Ook al weet je dat het Licht en de Liefde die jij in je Uniekheid Bent, je juist daardoor laat weten dat voor je medereiziger hetzelfde geld.

Dat schept begrip vanuit Uniekheid en Eenheid en ontneemt je de behoefte om op het betreffende onderwerp verder te gaan. Het maakt de stap kleiner, en de behoefte tot Samenwerking groter.

Je geeft jezelf de Kans, om het grotere plaatje te zien, waarin je Wijsheid zich bevind, die daardoor de gelegenheid krijgt, zich uit te breiden.

En dit geld ook voor je medereiziger, doordat jij deze Kans ook aan je medereiziger geeft in Uniekheid en Eenheid.

Hierdoor groeit het Respect en de Onvoorwaardelijke Liefde voor je medereiziger en dus ook voor je Zelf, zonder dat het gelijk willen hebben op de voorgrond komt te staan. En Dan Ontstaat het Is Wat Het Is in Uniekheid en Eenheid en Liefde en Licht en Wijsheid.

De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten