Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 12 september 2018

De Schepper - Het Absolute Nulpunt

 

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief Dierbaar kind, jij kunt in elk Moment Kiezen je in je Absolute Nulpunt te begeven. Wat is het Spirituele Nulpunt?

Het is het Begin der Tijden, toen was er het Nulpunt, het Energiepunt van Liefde waaruit jij in Eenheid bent Geschapen. En hebt Gekozen om te Ervaren hoe het zou zijn, zonder Mij te zijn en dus te Leven.

Zoals je hebt mogen Ervaren is daardoor het 'overleven' ontstaan en het afgescheiden zijn van het Licht en de Liefde, waardoor tegenstellingen en de illusie ontstaan is.

Tenminste, zo heb jij in Uniekheid en Eenheid Gekozen afgescheidenheid te Ervaren en daardoor totale vergetelheid.

Maar vergetelheid wil niet zeggen, dat het totaal afwezig is, maar dat het totaal 'vergeten' is. Het Lichtje van de Liefde is altijd in jou blijven bestaan en dus ook het Nulpunt.

Het Nulpunt heeft geen begin en einde en toch is het Alles dat IS.

Het Nulpunt bevindt zich in en door Alles en is het Spirituele Midden van Alles.

In het Midden, het Nulpunt dus, heerst en is de Eeuwigheid, waarvoor geen enkele menselijke benaming bestaat die er maar naar KAN verwijzen. Dus houden we het erop dat het Nulpunt in Eeuwigheid Is.

Jouw Nulpunt in je Lichaam bevindt zich in het Centrum van je Hart. Daar waar het Licht en de Liefde zich voor jou ontsluit als zijnde Alles wat IS, het Nulpunt, de Uniekheid in Eenheid in Eeuwigheid.

Het Midden van je Lichaam, het Hartchakra, Groen van kleur, de kleur van Heelheid en Eeuwigheid en het Nulpunt.

Als je naar Vrede en Rust verlangd, na hectische Momenten in de illusie, zoek dan het Midden, in je Hart, daar bevindt zich de Energie van Liefde, het Begin, het Nulpunt.

Elke Cel in je lichaam heeft in het Midden een Nulpunt. Elk Atoom en Sub Atoom heeft in het Midden een Nulpunt. Alle Celletjes, Atomen en Sub Atomen zijn drukdoende, zich terug naar hun Nulpunt van Zelfheling te begeven.

Zo heeft alles in de illusie een Nulpunt, ook al is dit Nulpunt niet zichtbaar, maar uiteindelijk zal alles tot Rust komen in het Nulpunt.

Zo keer ook jij, in Uniekheid en Eenheid, terug naar het Nulpunt, waar alles voor Eeuwig vanuit het Nulpunt zal verder Evolueren.

De Schepper van Al Wat Is

2 opmerkingen: