Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 6 september 2018

De Schepper - Jij Bent de Enige


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en bijzonder kind, wat jij Werkelijk bent in Eenheid is een prachtig Lichtwezen in Uniekheid.

Dit is Waarheid, ook als het als dusdanig (nog) niet Gelooft, of Ervaren wordt. Het blijft de Waarheid.

Het afgescheiden zijn in de vele opzichten en ervaringen van jou in de illusie, blijft een onwaarheid en is gebouwd op drijfzand.

Er bestaat geen afgescheidenheid, de enige Waarheid is Eenheid voor Eeuwig.

En als dit de enige Waarheid is, betekent dit, dat jij in Uniekheid en Eenheid de enige Bent die Bestaat. Er Bestaat geen andere. Alles en iedereen ben jij. In Uniekheid en Eenheid voor Eeuwig.

Alle deeltjes en slapende medereizigers zijn deeltjes van jou. Die door het Aanvaarden van jouw eigen Uniekheid in Eenheid, weer terugkomen in de Eenheid met jou.

In alles en iedereen zit dat kleine vlammetje van de Onvoorwaardelijke Liefde en als dat Vlammetje Aangestoken wordt, door de Vlam van de Ontwaakte deeltjes, dus ook door jou Ontwaakte Vlam, dan zullen zij zich bij jouw Vlam aansluiten in Uniekheid naar Eenheid.

En ook al is het aan je blikveld onttrokken door de flinterdunne sluier, dat betekent niet, dat het de enige en echte Waarheid is.

ER IS GEEN 'ANDER' ER IS ALLEEN JIJ IN AL JE GLORIE, IN EENHEID EN UNIEKHEID VOOR EEUWIG.

Al jouw deeltjes zijn door jou in Uniekheid en Eenheid gecreƫerd om de pijn van afgescheidenheid en vooral jouw aandeel hierin, niet te hoeven voelen en ervaren, maar te kunnen projecteren op een deeltje van je Zelf.

En mede daardoor is het Vlammetje van de Onvoorwaardelijke Liefde,
Diep verstopt geraakt in een ondoordringbaar bos van vergetelheid.

Maar nogmaals lief kind, het is geen Waarheid want er bestaat geen afgescheidenheid!

En als jij aan de buitenkant iets anders ziet, dan verzeker Ik je, dat je met de ogen van je lichaam kijkt en niet door de ogen van je Hart.

Want het Licht en de Liefde van je Hart kent geen afgescheidenheid, uitsluitend Liefde en Licht, en Weet dat jij Heel Bent, in Uniekheid en Eenheid voor Eeuwig.

En het is jouw taak, in jouw Uniekheid, om al je deeltjes te laten weten dat zij EEN zijn met jou, door op jouw Unieke Wijze je Plaats in te nemen in het grote Netwerk rond Moeder Aarde en al Haar Leven.

De Liefde vanuit het Licht in je Hart te Volgen en te laten Stromen, totdat al je deeltjes de Boodschap hebben begrepen, dat ze Liefde Zijn, in Uniekheid en Eenheid voor Eeuwig.

De Schepper van Al Wat Is

2 opmerkingen: