Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 7 september 2018

De Schepper - Je Leven Beleven


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief Dierbaar kind, als jij terugkijkt naar het vorige Moment, dan zul jij ontdekken, wat jij allemaal achter je hebt gelaten.

Vele Momenten waarop jij hele belangrijke Ervaringen hebt gekregen, waardoor jij je veel Wijsheden hebt Herinnerd.

Er waren verdrietige, blije, boze en minder prettige Momenten, maar het blijven Momenten en Momenten gaan voorbij en komen niet terug, alleen de Herinneringen blijven.

En dan mag jij de Keuze maken om te Kiezen voor de Mooie Momenten die in je Hart gegrift worden en dus nooit afgenomen kunnen worden.

Van de minder mooie momenten mag je afscheid nemen. Op een voor jouw Unieke Wijze.

En je mag Doorvoelen Dierbaar kind, dat elk nú moment er is om jou te laten  Ervaren dat jij het Leven Beleeft! Als dat nú moment er niet was, zou jij er niet zijn.

En als jij deze Waarheid tot jou door dringen, zet je Alles stil! Jij Beleeft in elk Moment jouw Unieke Leven, als een Nieuw mens met een Nieuw Begin!

Is dat niet Fantastisch? In elk Nieuw Moment kun jij Kiezen hoe jouw Leven Beleeft gaat worden. Door je Gedachten te Focussen en je Intentie te zetten, van Moment tot Moment.

Mijn Dierbaar kind, jij bent alles voor Mij en met Mij, want Wij zijn EEN in elk Moment.

Houd van je Zelf in elk Moment, zoals Ik van je Houd!

Tijd houdt op te bestaan als jij ervoor Kiest in het nú te leven, want tijd is van de illusie.

Daarom mag jij ervoor Kiezen je Leven te Beleven, van Moment tot Moment in het Hier en Nu en Weten dat alles Is wat het Is in elk Moment.

De Schepper van Al Wat Is


2 opmerkingen: