Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 8 september 2018

De Schepper - Verantwoordelijkheid


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en hoogst Bijzonder kind, zou jij zonder het Licht en de Liefde kunnen die je Bent? Nu je weet, dat je Onvoorwaardelijke Liefde Bent in elk Moment?

Je hebt wel gekund zonder de Liefde, tenminste, dat heb je 'gedacht' zonder de Liefde te kunnen leven.

Voelde het prettig? Of vond je het ergens wel leuk om steeds een rol te vervullen, te manipuleren, te verbergen, machtsspelletjes te spelen, te tiranniseren enzovoorts? Zonder het te beseffen was het de oorzaak van alle ellende, want oorzaak brengt gevolg.

Ik weet, dat het op een gegeven moment, een soort van vlucht uit de werkelijkheid is geworden, die je van de ene ellende in de andere ellende bracht. Het deed te veel pijn enzovoorts en daarom zakte je steeds dieper in het moeras. En het ego deeltje werd door jou gecreƫerd om je eruit te halen.

Maar dit ‘ego’ bracht er niets van terecht en liet je net zo hard weer zakken als je opklom. Gaf bij elke vraag een wedervraag en preekte jou een schuldgevoel aan.

Kortom, ellende op ellende, oorlog op vrede, en vrede op oorlog, vechten voor je deel en als het niet goedschiks ging, dan maar kwaadschiks.

Zou je het terug willen? Nu je keer op keer is verteld dat de gehele illusie een boze droom, een nachtmerrie is geweest, gewoon omdat jij dat wenste te ervaren. Zou je dit alles weer terug willen? Ik weet Zeker van niet!

Hoe kan het dan zijn, dat jij steeds teruggrijpt naar stukjes van de illusie, omdat je dat op een gegeven moment beter past of uitkomt.

Je vindt ineens, dat jij je ergens ‘zorgen’ over hebt te maken. Over iets dat niet in het Hier en Nu is, maar gewoon iets is dat in het verleden je aandacht vroeg.

Of ineens heb je de ‘angst’, dat je zomaar eens geen werk, geen baan zou kunnen hebben, en dan........!
En je gaat 'denken’ wat er allemaal zou 'kunnen' gebeuren. Het Leven in het Hier en Nu, geheel vergetend. En het ‘ego’ voeding gevend.

Er niet aan ‘denkend’ dat je 'gedachten' een enorme Power hebben en de wereld in gaan en ook het universum in als de Energie die het is. Het universum kent niet het verschil tussen wat je Niet Wenst en wat je graag in je Leven zou willen Zien en zal dien overeenkomstig reageren.

Je krijgt Aangereikt waarom je Gevraagd hebt, op een manier die bij jou past.

En dan kan het maar zo zijn, dat je inderdaad ineens geen baan meer hebt. Zie je wel, denk je dan!

Maar je hebt het Zelf over je afgeroepen met je ‘gedachten', die over niets anders gingen dan over het verleden en wat er in de toekomst zou ‘kunnen’ gebeuren.

Je krijgt dus precies wat je Gevraagd hebt en zolang jij daarin je Verantwoordelijkheid niet neemt, dat jij je eigen Werkelijkheid Schept, zal er geen verandering optreden in het Hier en Nu.

Jij bent Onvoorwaardelijke Liefde, Nu. Altijd onbewust geweest in de illusie en je zult het altijd Bewust zijn In je Hart Centrum waar je Thuis is tot in Eeuwigheid. Licht en Liefde is alles dat Bestaat en het Is wat jij Bent in Uniekheid en Eenheid voor Eeuwig.

De Schepper van Al wat Is





7 opmerkingen:

  1. Lieve Martha, wederom, dank je wel voor de mooie boodschap

    BeantwoordenVerwijderen
  2. God (al wat is) = liefde. M.i. zijn teksten als "tiranniseren" daarmee niet in overeenstemming. Waarom hanteer je het begrip De Schepper?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. In mijn beleving is de Schepper het dichtst bij mijn gevoel van Onvoorwaardelijke Liefde. Maar alles wat voor iemand goed voelt als naam en staat voor Onvoorwaardelijke liefde is prima.

      Als de illusie, het gevoel afgescheidenheid, waarvoor wij gekozen hebben deze te ervaren, weergeeft dat de afgescheidenheid veel overlevingsmechanismen en rollenspel enzovoorts heeft doen ontstaan, dus overleven in plaats van leven, dan heeft daar ook de tirannie enzovoorts een plaats gehad. Maar de illusie met zijn tirannie en alle andere ervaringen is bezig te verdwijnen, want Onvoorwaardelijke Liefde van het Hart Zegeviert altijd. Steeds meer medereizigers openen hun Harten en dat is wat er gebeurt. Het Licht van de Liefde wordt steeds Helderder en Groter. In Licht en Liefde, Martha

      Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen