Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 25 augustus 2018

De Schepper - Uniekheid in Eenheid in Alles


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief, Dierbaar kind, er is de Uniekheid in Eenheid, waar alles in Verbonden is en Opgenomen, al vanaf het begin der tijden.

En er is de Uniekheid in Eenheid in de verdeeldheid! Want jij kunt wel 'denken' dat er geen Eenheid in de verdeeldheid zit van de illusie, maar dan kijk je voor bij aan wat het Licht en de Liefde van je Hart je laat Zien, de ogen van je Hart.

Hoe kan het anders zijn, dat je, met de ogen van je Hart, overal het Licht en de Liefde ziet, in Alles? Alhoewel, het blijft altijd een Keus die je hebt te maken.

Omdat het Licht van de Liefde schijnt in iedere medereiziger, al is het voor velen (nog) een klein Vlammetje, het is er wel. En dat neem je waar met de ogen van je Hart.

Want zonder het diep verborgen Liefdes Lichtje in de Harten van de slapenden, zouden deze medereizigers niet kunnen Bestaan.

Dus is er Licht en Liefde in verdeeldheid? Jazeker, het is de Kern van alles, dat in iedereen en Alles aanwezig is, Zichtbaar en Voelbaar, of niet.

Af en toe mag je de Keuze maken en heb je dat ook nodig, om de Vensters in je Hart, schoon te maken om je Zicht te Vergroten.

En daarom kun jij het met de ogen van je Hart Voelen en Waarnemen, omdat je Hart en dus ook jij die in je Hart je Thuis hebt gevonden, Onvoorwaardelijke Liefde Bent.

En 'denk' jij het (nog) niet te kunnen Waarnemen, dan wil dat niet zeggen, dat het er niet is!

En zit er verschil tussen het Licht en de Liefde van het Hart van degene die in het Hart wonen en de medereizigers die (nog) diep in slaap zijn?

Nee, absoluut niet, het Licht en de Liefde is tot in Eeuwigheid en in Uniekheid en Eenheid hetzelfde. Het verschil is dat jij, die in jouw Hart woont, de Herinnering aan dit Licht en deze Liefde die je Bent, al hebt. En degene die (nog) diep in slaap zijn, hebben die herinnering (nog) niet.

Verdienen zij dus Compassie? En begrip voor de onwetendheid, waar jij ook vandaan komt? Jazeker, je zou het zelfs nog beter begrijpen, als je Aanvaarde dat ook jij daar vandaan komt.

En dat kost je vaak hoofdbrekens, want jij 'denkt' de illusie zo snel mogelijk te 'moeten' vergeten.

Maar mijn lief kind, hoe kun je iets vergeten, waar nog deeltjes van jou zijn, die jouw Inzet nodig hebben, bij het Ontwaken? Zodat ze zich geheel kunnen Overgeven aan het Vredesleger in Uniekheid en Eenheid voor Eeuwig? Zodat jij vol Blijdschap kunt zeggen: ‘Welkom Thuis’!

De Schepper van Al Wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten