Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zondag 26 augustus 2018

De Schepper - Grenzen zonder limieten


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en Grenzeloos Wijs kind, grenzen stellen, betekent weten wat van jou is en bij jou hoort en wat bij de ander hoort.

Het woord 'grenzen' is eigenlijk niet te gebruiken om aan te geven wat er precies bedoeld wordt en schiet, zoals in veel gevallen, als taal te kort.

Grenzen betekent in veel gevallen limieten, maar de grenzen waar Ik over spreek nú zijn de grenzen van jouw Uniekheid, die jij mag gebruiken om duidelijk aan te geven, waar je medereiziger en deeltjes niet voorbij mogen gaan.

Weten wat jouw Uniekheid in houd, betekent dat je scherp op mag letten, dat je medereiziger deze Uniekheid niet schendt.

Als jij 'denkt' niet te weten wat jouw Uniekheid is, dan zul je dat niet weten, totdat jij Bereid bent het beperkende 'ego-denken' te laten gaan, over jouw Uniekheid.

Want dat betekent dat jij jouw eigen ‘denk-verhaal’ rond jouw Uniekheid bouwt, zoals jij die 'denkt' te weten.

Maar je mag Ervaren lief kind, dat het er niet om gaat, te weten wat jouw Uniekheid is, maar je Leven te Beleven, zoals je Bent in elk moment, omdat je dan vanzelf je Uniekheid, zonder het 'denken' al Beleeft.

Je niets afvragen, maar te accepteren wat ís, is jouw Uniekheid. Dan word je Uniekheid Beleefd in plaats dat een medereiziger bepaald, hoe jij hebt te Leven.

En dat is de grens, die jij vanuit je Beleefde Uniekheid mag aangeven. Klaar en duidelijk. Niet in discussie gaan, je niet laten verleiden in de verdediging te gaan, voor het Beleven van je Uniekheid, wat je in elk Moment al doet.

Het is jouw Leven, waarvoor jij Verantwoordelijkheid neemt in elk Moment. Dat je Schept met elke Gedachte, hoe klein ook, die je hebt, waarvoor jij ook Verantwoordelijk bent. Nooit de medereiziger, maar jij, die Verantwoordelijk is voor je ‘denken’, daaruit voortkomende gevoelens, acties en reacties.

Omdat wat jij de wereld instuurt, op welke manier dan ook, jou Dat terugbrengt, wat jij stuurt.  Áltijd, dat is een Universele Wet waar jij in Uniekheid en Eenheid niet aan ontkomt!

Wat is van jou, in woord en daad, en wat is van je medereiziger, daarin ligt jouw grens. Verantwoordelijkheid voor je gedachten, woorden, daden, reacties enzovoorts nemen is de Sleutel die de poort van je grens gesloten houd.

Alles bij jezelf houden en Nooit iemand verantwoordelijk stellen voor jouw Leven, want dat ligt in jouw Hand.

Jij bent de Koning(in) van jouw Leven, draag de Kroon met Gratie in Uniekheid en Eenheid en in Licht en Liefde en met Gratie.

De Schepper van Al wat Is


1 opmerking: