Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 24 augustus 2018

De Schepper - De juiste Weg


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Lief en Kostbaar kind, vanaf het Moment dat je Hart zich opende, begon jij je te Herinneren, dat jij een Spirituele Weg bewandelt, zoals jij dat graag noemt.

Vanaf dat Moment ben jij je Zelf gaan Herinneren wie en wat je Bent, in jouw Uniekheid en in Eenheid voor Eeuwig.

Die Herinnering kwam voor elke Uniekheid op Maat gemaakt en op het Moment, dat je in jouw Uniekheid eraan toe was, naar je toe. Het Openbaarde zich aan jou en er werd weer een stukje van je Weg duidelijk.

Elk Inzicht op je Weg naar Herinnering bracht je een stukje verder op je Weg en steeds aangepast aan jouw Uniekheid. En die aanpassing voor jouw Uniekheid kwam van Mijn Plan om de Herinnering aan jouw Unieke Pad terug te brengen.

In elk Moment ben je meer gaan Beseffen dat Mijn Plan gevolgd werd en dat Mijn Plan ook jouw Plan was.

Het Verzet tegen Overgave begon zich steeds verder terug te trekken en de Waarheid van jouw Pad werd je steeds duidelijker.

Jouw Unieke Pad was, is en zal altijd de juiste Weg zijn, tot jouw volledige Ontwaking in de Waarheid die je Bent, waar je geen Weg meer nodig zult hebben.

Jouw Unieke Onvoorwaardelijke Goddelijke Liefde is de naam van de Weg die jij bewandelt. Jij Plaveit de weg en maakt hem jouw Unieke Weg die niemand bewandelt, behalve jij. En na jou staat de Weg open voor wie het Verkiezen te Volgen, of niet.

Jouw Uniekheid blijft Uniek, in alles wat je deed, doet en zult gaan doen.

Jij bent een Prachtig, Uniek en Wandelend Lichtbaken voor je Zelf op jouw Unieke weg. Je Thuis is je Hart Centrum, vanwaar jij je Liefde en Licht deelt met al je deeltjes en medereizigers.

Jouw Liefde voor je Zelf is Grenzeloos, net als je Zelf Respect enzovoorts.

Jij wordt altijd omringd door je Gehele Familie uit het Licht, je bent nooit alleen.

De Schepper van Al Wat Is




1 opmerking: