Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 23 augustus 2018

De Schepper - Onvoorwaardelijke Liefde is Waarheid


 Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en kostbaar kind, als jij geen Liefde zou zijn, een regelrechte Schepping van Mijn Energie, dan zou je niet Bestaan. Want alleen Liefde bestaat écht!

En deze Liefde is de Existentie van álles! En daarvan ben jij de Kern, naar Mijn Evenbeeld geschapen. Jij Bent dus het Bestaan en het hele Bestaan draait om jou.

Jij bent Liefdes - Energie omdat ook Ik Liefdes - Energie ben. Alles is vanuit Mijn Energie Geschapen, dat gaat nog Eeuwig door en heet Evolutie.

Sinds jij begint te Ontwaken, Bj de Opening van je Hart, ga jij als Kern van Alles een Medeschepper zijn, wat je altijd geweest Bent, NU bent en altijd zult ZIJN!

Jij bent de Motor, samen met Mij, waarop alles draait. Voor jou Buigen de Zon, Maan en Sterren. Die allemaal deeltjes zijn van jou Scheppingskracht met Mij.

Verschil bestaat niet, afscheiding is onmogelijk, op aarde is er het uiterlijke verschil en het verschil van geslacht. En aan alles wordt een naam gegeven. Om zo de verschillen te benadrukken.

Maar het blijft in de Kern Energie, in verdichte vorm, niet voor jouw ogen waarneembaar. Maar het is en blijft door jou gecreëerd en dus door de Kracht van Creatie die jij van Mij gekregen hebt.

Maar waar jij Thuis bent en nooit weggeweest, bestaat geen verschil in wat dan ook, dus heb je ook geen namen, want we herkennen de Energie, die jouw Uniekheid in Eenheid weergeeft.

En het spel van Creëren wordt nú Scheppen, als Medeschepper samen met Mij en dat gaat Eeuwig door, vol Vrede, Vreugde, Liefde, Licht, Kracht enzovoorts.

Jouw terugkeer naar de Herinnering van wie je Bent voor Eeuwig, Mijn geliefd kind in Eenheid, en wat je bent, Onvoorwaardelijke Liefde, is al een Feit.

Het collectief heeft de spelletjes nog uit te spelen en dat geeft chaos, maar uit chaos ontstaat Onvoorwaardelijke Liefde, want die Wint altijd, want uitsluitend Onvoorwaardelijke Liefde is Waarheid voor Eeuwig.

De Schepper van Al Wat Is3 opmerkingen: