Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 22 augustus 2018

De Schepper - Acceptatie


 Lieve ogen die dit lezen,

Mijn innig geliefd kind, als Ik zeg dat Onvoorwaardelijke Liefde De Enige Waarheid is, en dat deze Waarheid tot in Eeuwigheid bestaat, waarom heb jij dan zoveel ‘moeite’ dit Volledig te Accepteren.

Dat heeft enige correctie in je 'denkgeest’ oftewel het 'ego' of welke benaming jij er ook voor Kiest te Gebruiken.

Het gaat niet om de benaming, maar om de Weerstand, die zich (nog) in jou bevindt.

Jouw 'denkgeest' is jou 'maaksel’ en van niemand anders. Het is jouw deeltje aan wie jij lange 'tijd' je macht hebt weggegeven.

En nu er duidelijk vanuit allerlei Bronnen vermeld wordt en nu opnieuw door Mij bevestigd, dat Onvoorwaardelijke Liefde het enige is dat Bestaat, laat je in veel opzichten je weerstand de baas zijn.

En, vanuit Mijn Zicht, heeft dat alles te maken met gemakzucht. En gemakzucht komt voort uit haast, als je in gehaastheid voor iets Kiest, dan betekent dit veelal, dat het niet je volledige Aandacht krijgt. Je luistert niet naar de Gevoelens van je Hart.

Gemakzucht heeft te maken met te snelle, ondoordachte Keuzes, die maken dat je nergens meer je volle Aandacht aan geeft, want je rolt van de ene in de andere ‘gehaastheid’. En dat betekent, je ‘ego’ weer de macht = aandacht geven.

Misschien zie jij niet direct wat gemakzucht met gehaastheid te maken heeft, maar hoe gemakzuchtig ben je, als je niet even de tijd neemt om je dag te overdenken? En Prioriteiten te stellen en dan niet je Zelf vooraan zetten, maar ook niet helemaal achteraan.

Wie laat jou ‘denken’, dat jij zo belangrijk bent, dat jij 'denkt' niet gemist te kunnen worden, nergens bij. Dat laat jij toe en jij alleen.

Terwijl toch Plezier hebben in alles wat je met volle Aandacht doet in het nú bovenaan je lijstje mag staan en nodig heeft te staan.

Want dan schijnt je Licht en Liefde vanuit je Hart Nog Krachtiger. Niet de wereld redden, maar je Zelf in de Relax modem zetten, is wat Moeder Aarde en al haar inwoners het hardst nodig hebben in elk Nu moment. Het begint altijd bij je Zelf.

Waarom ‘denk’ jij nog steeds een ‘mening’ nodig te hebben over van alles en nog wat, dat brengt je niet in de relaxmodem en je bent dan zeker niet in het Licht en de Liefde van je Hart.

Een ‘mening’ hebben over wat dan ook, houd in stand, waar jij je ‘mening over kenbaar maakt. En dat kan niet je bedoeling zijn lief kind.

‘Niet je ‘ego’ maar het Licht en de Liefde van je Hart de Prioriteit geven.  Je ‘denken’ is Energie, en heeft het nodig onder jouw Controle te staan, zodat het Voor je en niet Tegen je gaat werken. En dat is een Keus.

Als jij je Zelf belangrijk genoeg vindt en genoeg van je zelf houdt, sta jij alle ‘gedachten’, die jou en het Grote Geheel niet dienen en dus geen fundament hebben van Onvoorwaardelijke Liefde, niet toe in je ‘denkgeest’. Je weigert het en zet er een Intentie tegenover.

Jij hebt een belangrijke Taak op je genomen en daar heb je voor Gekozen en een Contract voor getekend, lief kind.

De schepper van Al wat Is



2 opmerkingen:

  1. Goed gelezen en begrepen, bedankt voor de wijze woorden...
    Nu nog onthouden en steeds toepassen....alert blijven. mvg Patrick

    BeantwoordenVerwijderen
  2. nog steeds lastig, maar luctor et emergo.

    BeantwoordenVerwijderen