Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

dinsdag 28 augustus 2018

De Schepper - Je Zelf Eren


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief, onderdanig kind, Ik vind het heel Lovenswaardig, dat jij Mij Eert, maar daar onderdanig bij zijn is overdreven en niet nodig.

Ik voel dat jij in Eenheid tegen Mij aankijkt als de Grote Weter en Gever,

Maar je mag bedenken dat Ik jou naar Mijn Evenbeeld geschapen heb in Uniekheid en Eenheid. Waarom dan opkijken naar Mij? Dan is de verhouding echt scheef.

Jij hebt ervoor Gekozen, in Uniekheid en Eenheid, zonder Mij de illusie, dus afgescheidenheid te Ervaren.

Maar omdat jij nooit van Mij afgescheiden zou kunnen zijn, want dan zou je niet Bestaan, 'denk' jij, nu je herinnering aan het Licht en de Liefde die jij Bent terugkomt, dat jij aan Mij toch wel Eren verschuldigd bent.

Maar lief kind, jij hebt in Uniekheid en Eenheid, de terugkeer naar het Licht en de Liefde in je Hart en je Reis die je daarvoor hebt gemaakt, helemaal met eigen Keuze Vrijheid doorlopen.

Het enige is dat het Lichtje in jouw Hart, de Connectie met Mij, is blijven Branden, en is gaan groeien, op het moment, dat jij besloot te Kiezen voor het Licht en de Liefde van je Hart.

Jij hebt helemaal alleen, in de illusie, alles doorstaan en jij hebt daarvoor Gekozen en bent nu bezig helemaal te Ontwaken in de Herinnering, dat je nooit afgescheiden bent geweest, van Mij en de Onvoorwaardelijke Liefde die jij was, bent, en altijd zult zijn.

En toch kijk jij tegen Mij op. Mijn lief kind, jij hebt alles in je, wat Ik ook heb, hetzelfde Licht en dezelfde Liefde in Uniekheid en Eenheid, dezelfde Scheppingskracht en alles wat jij maar wenst te zijn.

Jij hebt alleen je totale herinnering (nog) niet terug, maar het is onderweg. Als je Mij Eert, Eer jij je Zelf, en terecht.

Als jij Mij Liefhebt, heb jij je Zelf Lief, dat kan niet anders, want Wij zijn EEN.

Als de afscheiding niet kan bestaan, want dan zou jij er niet zijn, dan mag jij je Zelf Eren voor het feit, wat jij allemaal door eigen Keuze Volbracht hebt, want Ik buig daarvoor ook, en ben zo Immens Blij voor je.

Jij bent net zoveel Eer Waard als Mij, daar kun je geen speld tussen krijgen, want dat is Uniekheid in Eenheid tot in Eeuwigheid.

Je mag en kunt beginnen Mij als jou te Accepteren en het Goddelijke deel van Mij in jou te Eren. Vier het, dat we EEN zijn in Uniekheid en Eenheid voor Eeuwig.

De Schepper van Al wat Is


1 opmerking: