Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 29 augustus 2018

De Schepper - Jouw Uniekheid


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en Wonderbaarlijk kind, hoe Mooi ben jij in jouw Uniekheid. Hoe Wonderschoon en Perfect, Heel en Compleet.

Alleen de illusie, de boze droom, het dramaspel, kan jou (nog) de ‘overtuiging’ proberen op te dringen dat jij verre van Perfect, eel en CompleetHHHeel
Heel en Compleet bent.

Maar in de eerste plaats ben jij niet meer van de illusie, die jas is je veel te klein geworden.

In de tweede plaats is jouw Uniekheidsjas ook te klein geworden. Jij bent gegroeid en als je het goed in voelt, dan kun je dat niet ontkennen lief kind.
Er is een nieuwe Uniekheidsjas voor jouw Ontstaan, of in de maak.

Jij weet, dat jouw Uniekheid, door Mij aan jou meegegeven, toe jij de Keuze maakte de afscheiding te ervaren, Jouw Uniekheid was, is en zal blijven.

Zolang jij jouw Reis naar de Eeuwigheid als Herinnering maakt, zul jij de tijd en dus de illusie die de tijd nodig heeft, blijven ervaren.

Alles wat in de illusie aan overleving en overtuiging enzovoorts is aangeleerd, heeft de ‘tijd’ nodig om het te Overwinnen.

Jij weet, dat jij uit vele, eigenlijk alle deeltjes Bestaat, die allemaal op eigen Unieke Wijze de Weg naar hun Hart Thuis terugvinden. Met gebruikmaking van eigen Unieke Keuzes en in eigen Tempo.

En jij hebt maar 1 deeltje waar jij de Verantwoording voor hebt te dragen en dat is je eigen Unieke Uniekheid.

Jij woont in je Hart Thuis of hebt misschien net jouw Unieke Hart geopend, feit is dat jij met Jouw Uniekheid iets hebt te Geven, wat niemand anders kan Leveren, alleen jij. En dat is jouw Unieke Zijn.

Voor het Scheppen van het Nieuwe Paradijs op Moeder Aarde is jouw Uniekheid Onmisbaar. Maar het is wel nodig, dat jij jouw Unieke Keuzes in deze, vanuit je Hart Centrum maakt en deelt en doorgeeft. Alles op jouw Unieke Wijze.

En als jij dit doet, terwijl je deeltjes die hun Hart Thuis Accepteren en vanuit hun Uniekheid ook hun Unieke Keuzes maken, dan komt de Eenheid om de deur kijken en ontstaat het Vredesleger, waar jij in jouw Uniekheid deel van uitmaakt in Eenheid.

Kom jij, in jouw Uniekheid, een weerstand, of angst, of een groot verdriet, of boosheid enzovoorts tegen en jij bent volledig Bereid dit te Vergeven en te Bedanken en Op te nemen in jouw Zijn, dan doe je dit voor je Zelf.

En wat je voor je Zelf doet, heeft Effect op het Grote Geheel, want je maakt het Pad gemakkelijker te gaan, voor wie het Pad wensen te volgen.

Dat is allemaal vanuit jouw Uniekheid, maar het Huiswerk doen is voor je Zelf en je doet het voor het Grote Geheel lief kind.

En voor wat jij doet is jouw Uniekheid Essentieel, want niemand kan het zo doen als jij.

Alles is wat het is en alle verzet daartegen bij je Zelf, vraagt jouw Bereidheid om je Huiswerk te doen. Elke Spiegel die jou voorgehouden wordt, vraagt aan jou de Bereidheid er met een Heldere en Eerlijke Blik in te kijken.

Moedig je Zelf aan vol Vreugde en Overgave je Huiswerk te doen, vanuit Onvoorwaardelijke Liefde voor je Zelf.

De Schepper van Al Wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten