Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

dinsdag 21 augustus 2018

De Schepper - Zelf - verdediging

 

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en dierbaar kind, waarom denk jij (nog) vaak, dat jij iets te verdedigen hebt?

Dit wordt voorafgegaan door het gevoel (ontstaan uit een gedachte, bewust of onbewust) dat je aangevallen wordt.

Waar komt dit vandaan? Als jij vanuit jouw Waarheid vanuit het Licht en de Liefde van jouw Hart iets zegt, of laat Zien, of Uitstraalt en je wordt niet geloofd, dan glimlach je en ga je verder. Je beseft, dat je medereiziger het (nog) niet begrijpt.

En aangezien een discussie geen enkel doel dient en alleen negativiteit voedt, doe jij daaraan niet mee.

Maar als jij 'aangevallen wordt', over iets waarvan jij het als Waarheid voelt, vind je (nog) vaak, dat je iets te verdedigen hebt en dat doe je dan ook.

In de vorm van, ja maar als....enzovoorts. Het laat toch echt Zien, dat jij Zelf degene bent, die je probeert te overtuigen, want het gaat altijd om jou.

Het gaat nooit om de medereiziger, wiens aanval helemaal niet voor jou bedoeld is, maar hem/haar iets over zich Zelf laat zien. En als hij/zij dat niet begrijpt, is het niet aan jou, daar verandering in aan te brengen.

Jij mag naar je Zelf kijken en je afvragen, waarom je Geloof in wat je in het Licht en de Liefde van jouw Hart je heeft ingegeven, (nog) zo klein is.

Misschien ‘denk’ je nog steeds dat het niet waar kán zijn en stop je dat weg, omdat je vindt dat je dat niet hoort te 'denken'.

Of welke andere reden dan ook, het word je allemaal Aangereikt, zonder oordeel, om Bewust te worden van waar jij staat in jouw Unieke Proces, in Uniekheid en Eenheid. En hoe je daar verder in mag en kunt komen.

Niets meer en minder, geen verwijt of aanval, of goed of fout, gewoon een Aanrijking, waar je naar mag kijken.

En bovendien valt er niets te verdedigen wat betreft je Hartgevoelens. Je kunt medereizigers tegen komen, die dit nog niet begrijpen. Maar volg jouw manier van in het Leven staan en hoe je ermee om gaat, heel nieuwsgierig. Van een afstandje je Zelf bevragen, wat jij hebt en kunt, wat zij (nog) niet hebben en kunnen begrijpen en dat is Prachtig om te Herkennen.

Jouw medereizigers die het (nog) niet Begrijpen zijn de aankomende strijders in het Vredesleger voor de Nieuwe Aarde en hoe mooi is dat, lief kind.

De Schepper van Al Wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten