Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 18 juli 2018

De Schepper - Verticale Eeuwigheidslijn

 

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en Kostbaar kind, de tijdlijn waarin jij Leeft, is de tijdlijn van de illusie.

De illusie gaat verdwijnen, dus de tijdlijn ook. De tijdlijn is horizontaal en loopt van o tot nú, het heeft een begin en een eind.

Zolang niet al je deeltjes en medereizigers in het nú zijn, is de tijdlijn nodig om het illusie spel uit te spelen.

Het 0-punt en het nú is aan de uiteinden verbonden met de Eeuwigheid, dit, omdat het nodig is er uitleg aan te geven. Deze Lijn loopt Verticaal,
van onder naar boven, of van boven naar onder, zonder begin en einde.

Door de verhoging van de Energieën, waaraan jij in Eenheid meewerkt, samen met de Tsunami van Liefde en het opruimen vanuit de diepte van je celletjes, van alles dat je niet meer dient, word de Eeuwigheid steeds meer duidelijk en meer Zichtbaar.

De Verticale Lijn wordt, als het ware steeds langer. En de horizontale illusie lijn gaat wordt steeds dichter naar de Verticale Lijn van de Eeuwigheid getrokken.

De koorden van de uiteinden van de horizontale lijn van de tijdlijn worden daardoor steeds meer terug gehaald naar de Verticale Lijn van de Eeuwigheid.

Dit is een uitleg die, voor jou te begrijpen, plaats vindt bij elke verhogende Energie en Toename van de Tsunami van Liefde.

Dit gaat zo door, tot de illusie wordt opgenomen in de Eeuwigheid.

Dit is hetzelfde wat er gebeurt met jou, als jij alle opgedane en Gemeesterde Ervaringen laat Integreren in jouw gehele Zijn, waar het hoort, als deel van jou.

Niet langer afwijzen maar Omarmen en in Licht en Liefde opnemen in je Zijn.

De Schepper van Al wat Is

3 opmerkingen: