Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 19 juli 2018

De Schepper - Je Zelf Zijn


 Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Wonderbaarlijk en lieflijk kind, de mate waarin jij over je Zelf 'denkt' of wat jij van je Zelf vindt, bepaalt je Zijn in elk moment.

Hoe vaak per dag, laat jij met woorden weten, hoe goed jij je Zelf vindt? Waarschijnlijk nooit, want dat doe je toch niet? Je geeft je Zelf toch geen complimenten? Je vertelt je Zelf toch niet, hoe goed je bent?

Stel je voor, dat 'ze' je horen, wat zullen ze dan zeggen over je? Kijk, het is natuurlijk wat anders, vind je, wanneer jij je medereiziger een compliment geeft, want die heeft dat nodig, want je 'voelt' dat de eigenwaarde op een laag pitje staat.

Waarom dan niet voor je Zelf? Waarom geen Complimenten voor je Zelf, als jij weer iets voor je medereiziger hebt mogen doen?

Is het altijd nodig dat je dat onmerkbaar, binnen in je Zelf doet?

Natuurlijk is dat ook goed, maar het feit, dat jij je druk maakt om de reactie van je medereiziger, verteld je toch iets?

Kijk ernaar, sta er eens bij stil, want jij bent de meest belangrijke mens in je eigen Leven. Voed je Zelf, niet alleen met Zuiver voedsel en water, maar ook met Liefde en Liefdevolle kadootjes en Complimentjes.

Geniet van je Zelf, dan zie je het vanzelf ook in je Spiegeltjes terug. Want wie niet Vrij in zich Zelf kan geven, kan ook niet in Vrijheid Ontvangen.

Wees blij met je Zelf, zoals Ik Blij met je ben.
Hou van jezelf, zoals Ik van je Houd.

Jij bent Mijn Unieke en Liefdevolle kind, van jou is er geen tweede.

Jij bent zo'n lange weg gegaan om te komen, waar je nú bent.

Eer je Zelf, heb je Zelf lief, Accepteer je Zelf, Respecteer je Zelf, dat verdien je en ben je Waard.

De schepper van Al wat Is

2 opmerkingen: