Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 5 juli 2018

De Schepper - Synchroon dus Gelijktijdig


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Bijzonder en Dierbaar kind, Je vraagt je soms af, hoe het kan dat veel kaarten, die gelegd worden, Boodschappen die door gegeven worden, channelers die ieder op eigen Unieke Wijze in wezen gelijktijdig hetzelfde berichten.

In de eerste plaats heeft dat te maken met het samentrekken/inklappen van de tijd. Jij weet dat de Eeuwigheid en het Licht en de Liefde van je Hart waarin je woont, geen tijd kent. Het is van de illusie en was en is nodig om alles uit te spelen, wat (nog) nodig is.

De channelers krijgen hun Boodschappen door, en schrijven deze op eigen Unieke Wijze neer, maar het komt vanuit een ruimte waar men geen tijd kent.

Helderhorendheid, Heldervoelendheid, helderziendheid neemt toe en daarmee ook de Boodschappen die doorgegeven worden, en omdat de tijd hierin geen rol speelt, zijn het synchrone Boodschappen. Dezelfde inhoud, maar elke Boodschap wordt weergegeven door de Uniekheid van de channeler.

Tijd maar ook afstand, spelen daarin geen rol. Het speelt zich altijd gelijktijkdig af in synchronisatie met elkaar. Wat het ook is.

Word er bijvoorbeeld een kaart getrokken aan het ene einde van Moeder Aarde en tegelijkertijd aan het andere eind van Moeder Aarde, zal het veelal dezelfde kaart met dezelfde intentie zijn, van welke soort ook.

Dit hangt ook af, waar degene die de kaart trekt, staat in zijn/haar Ascentieproces. Hetzelfde geld voor de channelers en de Boodschappen die zij Ontvangen en door mogen geven.

Een tweeling kent het gebeuren, dat ze hetzelfde denken en doen, op dezelfde tijd. In veel gevallen voelen ze wanneer de ander ziek is, of als er iets anders aan de hand is, ook al wonen ze mijlen bij elkaar vandaan.

Als een Boodschap die je leest, met je Hart begrepen wordt, betekent dat Herkenning van wat er staat.

Jouw behoefte aan uitleg loopt Synchroon met het aanbod, op alle mogelijke manieren. Niets gebeurt zo maar, alles heeft een reden. En het verloopt alles volgens Ons Plan  in elk moment.

Jij krijgt altijd de Boodschappen naar je toe waar jij in het moment, het meest aan hebt.

De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten