Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

dinsdag 3 juli 2018

De Schepper - Open en eerlijk


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief kind, hoe lang 'denk' jij nog geheimen te hebben. Er zijn geen ‘geheimen’, want Ik weet alles, Ik weet zelfs hoeveel haren jij op je hoofd hebt.

Alleen jij ‘denkt’ vaak nog, dat als je dingen niet verteld of uit, ze niet iets kunnen betekenen.

Maar dat doen ze juist wel, behalve dat je voor Mij niets ‘geheim’ kunt houden. Jij zendt dan een Energie uit, waarin jij ‘geheimhouding’ goedkeurt en je ‘denkt’ dan, dat het voor je Zelf beter is. Welk een illusie ‘denken’!

‘Denk’ jij, dat als jij in je ‘gedachten’ iemand het aller slechtste toewenst, dit minder erg is dan wanneer je het laat horen?

Mis! Want de Energie die jij uitgestuurd hebt, komt als een boemerang bij je terug, samen met alle Energie die het onderweg is tegen gekomen en die er precies bij past.

Want in de illusie is bijna alles een ‘geheim’ en heel veel deeltjes en medereizigers ‘denken’ daarmee hun macht over anderen te behouden.

En diezelfde Energie komt bij jou terug. Want het gaat er niet om welke inhoud de Energie heeft, maar dat het hoofdingrediënt, ‘geheimhouding’ is.

En als dat bij je terugkomt, is het met de handtekening van elke passende ‘geheimhouding’ Energie aangevuld om dit vooral in stand te houden.

En Ik weet dat dit niet jouw Intentie is. Jij mag er daarom alert op worden, welke Energie jij de wereld in stuurt en wat deze als oorzaak en gevolg teweegbrengt.

Jij mag nog beter gaan letten of je gedrag wel overeenstemt met je gevoel. Klopt wat je laat zien wel, met wat je voelt, of probeer jij het te ‘verstoppen’, om welke reden dan ook.

Je doet je Zelf hiermee te kort, maar geeft ook een oneerlijk beeld weer, gestoeld op ‘geheimhouding’.

 

Wees open en eerlijk, daar help je al je deeltjes en medereizigers mee, geen ‘geheimen’, voor mij bestaan ze niet, waarom dan wel voor jou? Het is puur illusie ‘denken’!

De Schepper van Al Wat Is
2 opmerkingen:

  1. iedere keer word ik weer getroffen door de prachtige teksten , die mij zeer na aan het hart staan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Martha, dank n je wel voor de belangrijke boodschap 💜

    BeantwoordenVerwijderen