Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 26 juli 2018

De Schepper - Ontwaking van het ego

 

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Kostbaar kind, de samenwerking tussen je hoofd en het Licht en de Liefde van je Hart hangt af van wat jij Gemeesterd hebt.

Het ego, die je ‘denken’ meent te regeren en dus ook jou, is eigenlijk door jou gecreëerd in Uniekheid en Eenheid.

Toen jij niet meer wist, totaal was vergeten dat je Licht en Liefde bent, heb jij je kleine ego deeltje in het leven geroepen om jou te helpen het leven te kunnen overleven.

Tenminste, dat dacht jij. Het ego, wars van Licht en Liefde, niet wetend wat dit betekent, probeert alles om jou vooral aan zich te binden, met valse beloften, vragen met tegenvragen beantwoorden en je van alles beschuldigen, dat zich in je leven afspeelt.

Nu je Ontwaakt bent, is het ego bezig zijn macht over jou te verliezen. Maar omdat het ego heel bang is voor het Licht en de Liefde van je Hart, want die gooit alles voor het ego ondersteboven, zal het er alles aan doen zijn greep op jou weer te pakken te krijgen.

En dan is de vraag, heb jij het ego Gemeesterd of geef je nog wel eens je macht aan het ego terug?

In de eerste plaats kost het veel Energie, als jij je tegen het ego verzet, dus je begrijpt dat verzet alleen maar frustratie en vermoeidheid oplevert.

Dat is dus niet de bedoeling. Maar overgave aan het ego ook niet. Dus is er maar één enkele optie, dat is het ego vergeven, bedanken voor alles wat ze op jouw verzoek voor je gedaan heeft, en vol Licht en Liefde en Compassie opnemen in de Onvoorwaardelijke Goddelijke Liefde die jij Bent .

Aangezien het ego zich dan niet langer zal verzetten. Want Licht en Liefde heeft het ingesloten als deeltje van jou. Daarom zal het zich Overgeven en jou gaan dienen.

Het zal de taak op zich nemen, om alles vanuit het Licht en de Liefde van je Hart te Vertalen in de voor jouw Unieke taal.

Het zal jou gaan dienen in plaats van andersom. Jouw creatie wordt dan een Heilige Schepping. Het wordt je vriend en helemaal opgenomen in de Onvoorwaardelijke Goddelijke Liefde die jij Bent in Uniekheid en Eenheid.

Is dat het ego Meesteren? Eigenlijk niet, want wat je doet is het ego 'doden' met Licht en Liefde en weer opwekken met de Onvoorwaardelijke Goddelijke Liefde die jij Bent in Uniekheid en Eenheid.

Jij bent Alles en Alles is in jou betekent precies wat het zegt. Jij bent EEN met alles en iedereen, voor Eeuwig.

Er wordt Immens veel van je Gehouden en je wordt gedragen op Handen door je Lichtfamilie.

De Schepper van Al wat Is

1 opmerking: