Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zondag 8 juli 2018

De Schepper - Mogelijkheden


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief, dierbaar kind, Moeder Aarde is Zwanger van Mogelijkheden, dankzij jou, je Intenties, je Liefde vanuit het Licht, je Positiviteit in Uniekheid en Eenheid.

Je wordt daarvoor op handen gedragen, Geƫerd, bewondert en er wordt Oneindig veel van je gehouden.

Jij bent Uniek, Onvervangbaar, in het Licht en de Liefde van je Hart, waar je Thuis is en je Vreugde kent geen grenzen.

Alle Grenzen die er gesteld zouden kunnen worden aan jou, zijn de grenzen van diepe slapers die proberen te manipuleren, macht over je te krijgen enzovoorts. Van de illusie dus en zeker nog niet gepakt door het Licht en de Liefde van het Hart. Het is (nog) stevig gesloten.

Omdat er nog Harten gesloten zijn en al je medereizigers een deeltje van je zijn, is er dus een deeltje in jou, diep weggestopt, dat (nog) niet alles heeft laten gaan en zich volledig heeft overgegeven aan het Licht en de Liefde.

En hoe meer jij gaat kiezen voor het Licht en de Liefde die je Bent, hoe meer deeltjes zich bij je voegen, doordat hun Harten zich openen.

Daarom is de wereld gevuld met Mogelijkheden om te Scheppen via je Hartlicht. Jij Schept dus de Mogelijkheid om Harten te raken en te openen.

Alles waar jij je Hart voor opent en je Liefde en Licht voor laat stromen, krijgt zoveel Aandacht, dat ieder Hart zal worden geraakt en zich uiteindelijk wel Moet openen.

Het kan niet anders want jij zuigt alle weerstand weg als een stofzuiger, en wat blijft is het Licht en de Liefde, die laat zich niet opzuigen, maar vermeerdert zich in elk moment.
Hoe mooi is het, deel uit te maken van dit Complete Vredesleger, dat zich in elk moment Uitbreid.

Iedereen is bezig terug te keren naar het Licht en de Liefde van het Hart, omdat deze Onvoorwaardelijke Liefde het enige is dat Bestaat. Waarheid voor Eeuwig.

De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten