Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 20 juli 2018

De Schepper - Geef je Zelf de Ruimte


 Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en Bijzonder Dierbaar kind, voordat jij de ervaring van de illusie inging, en dan bedoel Ik van alle levens, heb je de afspraak gemaakt, waar je naar toe zou gaan, wie je ouders/opvoeders en verdere familie zou zijn en alles wat je graag zou gaan leren om je te Herinneren dat jij Liefde Was en Bent.

En dat geld ook voor dit Leven, waarin jouw Herinnering in snel tempo terug keert naar de Liefde die jij Bent voor Eeuwig. Alles wat jij ervaren hebt in de illusie is je eigen Keus geweest. En niet de Keus van wie dan ook.

Door de Keuzes voor het Licht en de Liefde die jij Bent in elk Moment, ben jij een voorloper, die in het Moment niet op Moeder Aarde is om medereizigers te Helpen, maar om je Zelf te Helpen. Dat betekent dus, dat jij geen inbreuk maakt op de afspraken van je medereizigers voor dit Leven, maar vol Respect eenieder de Keuze laat om Zelf de weg terug te Herinneren op eigen Unieke Wijze.

Dat is iets heel anders, dan je medereiziger voor te Leven hoe jij In het Leven staat en ermee om gaat. En als er iets aan je gevraagd wordt, daar op jouw Unieke Wijze een Open en Eerlijk antwoord op te geven, vanuit jouw Pure Zijn in dat bewuste moment.

Jij hebt niet het recht, omdat jij in je Hart woont, zoveel mogelijk, om je medereiziger of wie dan ook, te vertellen hoe ze de weg terug naar Herinnering, hebben te bewandelen.

Wel, om het voor te Leven, Open Eerlijk, daarmee te Bemoedigen, te Motiveren en altijd klaar te staan voor een Eerlijk antwoord. Waarin jij duidelijk je grenzen laat weten vol Liefde en Compassie.

En dan mag je bedenken dat, als het niet gaat zoals jij verwacht, je daar niets over te zeggen hebt, want het is de Keus van je medereiziger.

Bewandel het Pad van Liefde en Licht, Puur en Echt en Eerlijk, daarmee krijg je, minimaal, het Respect terug, wat jij aan je medereiziger geeft.

Jij komt ook uit de onwetendheid van de illusie en hebt jouw Weg terug gevonden, gun dit ook aan je medereiziger, vol Respect en Liefde.

De Schepper van Al wat Is


1 opmerking: