Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 2 juli 2018

De Schepper - Alle Facetten


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en intens Dierbaar kind, Onvoorwaardelijke Liefde heeft alles in zich, alle facetten die erbij horen in het pakket.

Jij Bent Onvoorwaardelijke Liefde in jouw Energie, omdat die Energie is wat Ik ben. Jij bent naar Mijn Evenbeeld Geschapen, er is dus geen vergissing mogelijk.

Vergissing is van de illusie en hoort zeker niet bij de Onvoorwaardelijke Liefde die jij Bent.

Alle Facetten van de Onvoorwaardelijke Liefde zijn niet ogenblikkelijk in jouw Herinnering als jij aan komt in het Licht en de Liefde van je Hart, je Thuis.

Alle Facetten worden jou, op het voor jou Unieke moment en volgens Mijn Plan, gegeven in Herinnering.

Deze Facetten ben jij vergeten door je Reis door de illusie. Je hebt ze in je Uniekheid te Meesteren, zodat de Herinnering terug kan komen. En weer volgens Mijn Plan en dit Plan is Volmaakt, Heel en Compleet en ook jouw Plan.

Daarom is Overgave aan Mijn Plan en dus ook jouw Plan zo belangrijk. Het Dient jou en werkt nooit tegen jou.

En in de steeds sterker Verhogende Energieën, zal weerstand tegen Ons Plan, steeds meer pijn gaan doen en je steeds meer in de war brengen, omdat de afstand met de illusie steeds groter wordt.

En dat ga je voelen, lief kind. Je bent begonnen in de illusie, met jouw eigen zogenaamde ‘fouten’ te maken. Die gingen jou zo boos maken en verdrietig en schuldig naar je Zelf toe, dat dit heel onaangenaam werd en naar om te voelen.

Dus ging jij het verstoppen (overlevingsmechanisme). En zo ging je van de ene ‘fout’ na de andere, verder met onaangename schuldgevoelens en dergelijke te verstoppen.

Je kunt je voorstellen hoeveel er door jou verstopt is. En dus komen er juist met deze versnellingen in Energie, dergelijke diep verborgen geheimen over je Zelf naar boven.

Maar omdat de afstand met de illusie zo vergroot is, is voor jou dat wat boven komt aan oude geheimen, een erg lage Energie.

Dit kan paniek, angst, boosheid, verzet enzovoorts bij je op laten komen. Dan is het niet gemakkelijk om de Energie waarin jij je door eigen Keuze, bevind, direct weer op te pakken.

Geef alles over aan de Violette Vlam, alle gevoelens die er maar zijn en dus duidelijk van de illusie, laat ze Identificeren en Transmuteren door de Violette Vlam en geef je Bereidheid om dit te laten gebeuren. Wij in het Licht zijn je vangnet, vraag Ons en We zijn er.

Weet dat jij, wat je ook voelt, Onvoorwaardelijke Liefde bent voor Eeuwig.

De Schepper van Al Wat Is

1 opmerking: