Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 30 juni 2018

De Schepper - Zelf-Spiegeling


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Liefdevol en Dierbaar kind, bij de hevige versnellingen in Energie op vele niveaus, kan Ik je de verzekering geven, dat jij nooit iets binnen krijgt, wat niet bij jouw Uniekheid hoort. Alles is afgestemd op wat jij aankunt en op jouw Uniekheid.

Toch komen er in Uniekheid, nog veel stukjes naar boven, die jou van je stuk kunnen brengen. En dan zou Ik je willen vragen om je Zelf te Spiegelen met wat er bij je binnen komt vanuit het diepst van je celletjes.

Niet vastpakken of bekritiseren, maar je Zelf de vraag stellen: ‘Is dit van de illusie’? Het antwoord zal een duidelijk ‘ja’ zijn.

Dat betekent dat je de gevoelens mag bedanken, want ze hebben je ooit gediend en de bereidheid afgeven, om ze in Licht en Liefde op te nemen in je Zijn. Vergeet niet je Zelf te vergeven voor de vergissingen die je ooit hebt begaan en ga verder als een Ware Medeschepper voor de Nieuwe Aarde.

Ik Zie (nog) vaak, dat jij erin gaat hangen en zwelgen, zodat schuldgevoel enzovoorts de overhand gaat nemen. Dat verdien je niet en is ook zeker niet de bedoeling.

Je maakt daarmee de weg terug naar het Licht en de Liefde van je Hart, alleen maar langer.

Doe wat jouw Hart laat zingen. Reageer op alles in je Leven in elk moment, vanuit pure Onvoorwaardelijke Liefde, vol Compassie.

Vergeef je Zelf, als het wel eens niet lukt. Je bent een mens en zolang je deze Reis op Aarde zult maken, zul jij je wel eens vergissen en dergelijke. Vergeef je Zelf en ga verder.

Hou van je Zelf, voel de Compassie voor je Zelf en wees Blij met je Zelf in elk moment. Dan die je de Nieuwe Aarde en het Grote Geheel.

De Schepper van Al Wat Is

1 opmerking: