Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 2 juni 2018

De Schepper - Zelfmedelijden


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en meelevend kind, het gebeurt (nog) heel vaak, dat jij flink in zelfmedelijden wegzakt.

Je ‘denkt’ dat je aangevallen wordt of je ‘denkt’ dat je iets niet krijgt terwijl jij je oog erop hebt laten vallen. Of je bent jaloers, omdat je ‘denkt’ dat je overgeslagen wordt – of niet gehoord – of niet gezien – ga zo maar door.

Mijn lief kind, het begint met jou, altijd met jou. Het kan zijn dat er, heel dichtbij, medereizigers zijn, die een heel ander Pad Kiezen, dat bij hun Uniekheid hoort. Ze zullen je dan, simpelweg, niet begrijpen, omdat jou gekozen Pad niet langer past en resoneert met hun Pad.

Als ze nog diep in slaap zijn, zullen ze reageren vanuit de illusie, dit mag als zodanig gezien worden. Omdat jij wakker bent en je Hart geopend is, mag jij voor je Zelf Kiezen. Dat is niet egoïstisch maar heel Wijs, want het getuigt van Compassie voor de slapers, zonder veroordeling.

En dit kan en is heel vaak dichtbij staande familie of vrienden. Als jij ‘denkt’ door hen te worden aangevallen, dan laat dit zien, hoe afhankelijk jij bent van hun goedkeuring, die je niet zult ontvangen, want jullie Paden gaan van elkaar scheiden.

Het mooie is dat jij niet afhankelijk bent van hun goedkeuring. Je mag je Lichtfamilie, op jou Unieke Wijze, om Hulp vragen, deze afhankelijkheid te laten gaan. Je verdient het niet om afhankelijk van wie dan ook te zijn.

Jij bent een Uniek Lichtwezen, dat Kiest voor het Licht en de Liefde van jouw Hart, wat zich heeft geopend. En dat is goed en mooi en Wijs en de juiste Keuze.

Je eigen Pad gaan, onverstoorbaar, Kiezend voor het terug keren van de Herinnering van de Onvoorwaardelijke Liefde die je bent in elk moment.

En dat met vallen en opstaan, het stof van je kleren vegen en verder gaan op jouw gekozen Pad. Dat is een medeschepper zijn voor het Nieuwe Paradijs op Aarde.

En alle boven genoemde situaties vertellen je iets over je Zelf, wat jij mag laten gaan, omdat jij niet je verleden bent. Het was en is de springplank naar het Nu, steeds opnieuw aanreikend wat er nog te doen is voor jou, om steeds meer je Zelf in Herinnering te krijgen.
Vergeet nooit dat jij Uniek bent in Eenheid in het Hier en Nu voor Eeuwig.

De Schepper van Al wat Is

3 opmerkingen: