Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 1 juni 2018

De Schepper - Lichtgevende Liefdesenergie


 Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en dierbaar kind, alles valt samen als de Liefde in Uniekheid en  Eenheid Moeder Aarde en al haar Leven inpakt, doorstroomt en omringd met deze Prachtige tsunami van Liefdesenergie.

Als jij de Keus hebt gemaakt je te Verbinden met deze Lichtgevende Liefdesenergie, dan word je opgetild in Frequentie tot een enorme hoogte.

En als je dan door de ogen van jouw Hart naar de illusie kijkt, zie je alleen maar Liefde, die zichzelf in veel gevallen nog niet ontpopt heeft, maar ze is er wel.

En als jij je daarop blijft focussen en er je Intentie voor een nieuw Paradijs op Aarde in elk moment, aan toevoegt, help je de nog toegedekte Liefdesenergie naar boven te komen op de meest weergaloze manier.

Je Ziet het door de ogen van het Hart gebeuren, dat er steeds meer oud zeer, en welke andere oude emoties dan ook, gehuld in overlevingsjassen naar boven komen drijven. En het wordt allemaal ogenblikkelijk, zodra het de neus boven de illusie uitsteekt, door de Liefde en het Licht omgeven en gekoesterd.

En de Violette Vlam, onder leiding van Meester Saint-Germain, identificeert het ogenblikkelijk en transmuteert het terug naar de uiteindelijke Goddelijke Perfectie.

En dan kan het wel terug willen, maar het kan niet meer terug, want het Licht en de Liefde, zijn vele malen sterker en Liefdevoller en Zachter en meer Teder en begripvoller en vol Compassie. Dus dat kan niet lukken!

Wie zou zich daartegen kunnen verzetten, laat staan, het willen!

Want er wordt gevoeld dat er Onvoorwaardelijke Liefde in het spel is en die Muziek is Onweerstaanbaar en Eindeloos Mooi.

En jij bent daar een deeltje van in jouw Uniekheid en Eenheid en dat maakt dat jij ook wederom gepakt word door de Compassie en de Liefde en het Licht en de Vreugde die dit met zich meebrengt.

Zing, dans, laat zien in Eenheid wie en wat jou Uniekheid te bieden heeft en laat het Stromen.

Jij bent het meest Wonderbaarlijke, Schitterende, Creatieve en Liefdevolle Lichtwezen in Uniekheid en Eenheid. En alles valt als een net om de illusie heen. Onvoorwaardelijke Liefde overwint!!!

De Schepper van Al wat Is
1 opmerking: