Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

dinsdag 5 juni 2018

De Schepper - Voor je Zelf Kiezen


 Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief, wonderbaarlijk kind, je mag bedenken en nog meer gaan letten, op je gedachten, daaruit voorvloeiende gevoelens, daaruit voorvloeiende daden, acties en reacties.

Jouw gedachten zijn Energie en die Energie stuur jij het Universum in, deze pakt alle daarbij passende Energie (gedachten) op, neemt ze mee terug naar jou en de cirkel is rond.

Zo werkt het en niet anders. Je kunt je dus voorstellen dat het dus dubbel oppassen is wat je uitzend, want wat je uitzend komt als een boemerang bij je terug.

Bovendien volgt er op elke gedachte een gevoel en jij gaat handelen naar dat gevoel, in woord en daad. En ook dat is niet altijd bevorderlijk.

Als het gaat om een positieve gedachte dan is er niets aan de hand, als die terugkomt bij jou, dan zal ook die zich vermeert hebben en dat geeft de gedachte jouw Kracht en stijgt je Energielevel.

Maar is de gedachte negatief bijvoorbeeld: “Wat een vervelende man is dat”!, dan zend je deze gedachte het Universum in en deze komt allerlei Energie tegen die erbij past en pikt deze op.

Dus als deze bol bij jou terug komt, is het gevoel dat je krijgt van deze Bol van Energie, niet bepaald Liefdevol, waardoor jij je beskist niet goed zult voelen en gemakkelijk in een vicieuze cirkel kunt belanden.

Denk daarbij aan de Wet van Oorzaak en Gevolg. Wat jij uitzend krijg je terug.

En mijn lief kind, waarom zou jij je Zelf dit aandoen. Jij woont in het Licht en de Liefde van je Hart, dat geen oordeel kent, maar je bent ook een mens, die zich, wanneer nodig door de derde dimensie begeeft.

En ook dan kan je Kiezen, of je blijft in het Licht en de Liefde van je Hart, of je gaat er vol in, in de derde dimensie, de illusie dus.
Hoe je het ook bekijkt, het blijft voortdurend Kiezen, voor je Zelf of tegen je Zelf.

Ik weet dat jij heel goed voor je Zelf kunt Kiezen en heb daar het volste Vertrouwen in. Vanuit je Hart naar de illusie kijken en Liefde en Licht sturen is heel Sterk en geeft jouw de kans steeds dichter naar de Herinnering van je Zelf te komen.

De Schepper van Al wat Is2 opmerkingen: