Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 29 juni 2018

De Schepper - Thuis ijn


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn meest Liefdevolle kind, Ik hou van jou in Eenheid, want ik weet dat al je deeltjes zich in Eenheid in Mij bevinden, in de Onvoorwaardelijke Liefde, wat als enige bestaat tot in alle Eeuwigheid.

Als jij je bevind in het Licht en de Liefde van je Hart, kun je in elk moment je Energie aanvullen, je kunt de Liefde vanuit het Licht door je heen voelen Stromen naar buiten, om en door Moeder Aarde en al haar Leven.

Er wordt Oneindig veel van je gehouden in Uniekheid en Eenheid, als deel van het Alles. Jij bent nooit alleen, jij bent EEN met alles en iedereen, hoe zou je dan alleen kunnen zijn.

Dat is onmogelijk! Kijk in de spiegel van de illusie en je ziet, wat je achter je hebt gelaten, kijk door de ogen van je Hart naar de illusie en je ziet de Schoonheid die achter het toneelspel van de illusie zit.

Het is één grote klucht, ware het niet, dat er zoveel ellende door ontstaan is, maar het is een grotesk toneelspel en dat zal het tot de totale verdwijning blijven.

En jij kijkt er zo doorheen, omdat je Hart wéét, dat het een toneelspel is.

Jij bent het ontgroeid en hoeft je er niet meer aan over te geven, want die jas past je niet meer.

Jij hebt je herinnerd waar je Thuis is en dat je daar nooit weggeweest bent. Je Hart is net een tankstation, waar je alles kunt tanken, wat jij nodig hebt in elk moment.

Vier Feest, wees Verheugd, Dans, spring, wees de Muziek en het Ritme, wees de Kleur die bij je hoort, je kunt alles zijn, wat jij je wenst. Je bent Thuis, de voeten op de bank, achterovergeleund, genieten van het Zijn.

 De schepper van Al wat Is


3 opmerkingen:

  1. Lieve Martha, hartelijk dank voor de fijne boodschap 💜

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die jas past mij zeker niet , daarmee het vele verdriet nu. Het afscheid hebben geleefd te hebben inde illusie. Het verdriet van mensen die nog in de illusie leven en toneel spelen. Wat ben ik blij dat ik er nimeer in hoor..

    BeantwoordenVerwijderen