Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 6 juni 2018

De Schepper - Bij je Zelf blijven


 Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief kind, als er tegen je gezegd wordt: ‘Bij je Zelf blijven’, betekent dat, in het Licht en de Liefde van je Hart, in je Hart Centrum verblijven.

Het betekent niet, dat je uitsluitend aan je Zelf dient te gaan ‘denken’. Dat is iets wat je Hart, waar de Liefde woont, die jij bent, helemaal niet kent.

Integendeel! Vanuit je Hart, van binnen naar buiten, betekent dat je vanuit je Zelf er bent voor Moeder Aarde en al Haar Leven. En dit mag je doorgeven op de Wijze die maakt dat jij er Blij van wordt. Want een dergelijke Blijdschap komt uit het Hart.

Het betekent niet, dat jij je gaat bezighouden met de Paden van je deeltjes en slapende medereizigers. Maar dat jij vanuit de Liefdevolle Ruimte van je Hart, vanuit jouw Uniekheid, weergeeft wat jou en daardoor ook al je medereizigers Blij maakt.

Je mag Geloven, dat er Harten door geraakt worden, dat jij je Blij voelt bij wat je doen mag, voor Moeder Aarde en al Haar Leven.

En dan krijg je weer de wisselwerking van de Energie die jij hierbij uitzendt. Jij zendt Blijdschap en alles wat je hierbij voelt over Moeder Aarde en al Haar Leven, in de vorm van Energie.

Deze Energie maakt een rondje en de sneeuwbal wordt steeds groter, vanwege de Energie van al jouw Unieke deeltjes. Ze komt bij je terug en je barst uit je voegen van Blijdschap op jouw Unieke Wijze. Jouw Energielevel en dat van je deeltjes stijgt en er gaan steeds meer Harten geraakt worden en zich openen.

En dit speelt zich af, in elk moment in Eenheid. Jij geeft in elk moment jouw Uniekheidsstempel af aan de Eenheid en dat doen al je deeltjes in eigen Uniekheid.

Ik zie, helaas, veel competitie in deze, gevoed door illusie-ego-gevoelens. Heel jammer en totaal niet nodig, want hierin bestaat geen competitie. Als jij hierin je Uniekheid hebt, wie is dan als jij?

Maar Uniekheid betekent niet, dat alleen jij Uniek bent in en door alles, maar dat alles en iedereen Uniek is. En dat is Uniekheid die zich in Eenheid samenvoegt.

Stop je daar competitie, op welke manier dan ook in, dan verdwijnt de Eenheid.
En zegeviert de illusie, want daar komt competitie, in welke vorm dan ook vandaan.

Blij bij je Zelf lief kind, in het Midden van het Licht en de Liefde van je Hart, want je Hart kent geen Competitie.

De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten