Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 18 juni 2018

De Schepper - Verandering


 Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief Wonderbaarlijk Kind van het Licht. Er vinden in elk moment enorme veranderingen plaats.

Binnen in jou en daardoor ook buiten jou. Zo binnen, zo buiten. En daar kun je erg van in de war raken. Je kent de Ascentie Verschijnselen, zoals jij ze in Eenheid noemt.

Ze kunnen vervelend, lastig, pijnlijk, beangstigend enzovoorts zijn.

Maar je hebt altijd de Keus, hoe je ermee omgaat. Of liever gezegd, níét mee omgaat. Jij maakt, bewust of onbewust de Keus, om bang te worden, ze lastig te vinden, dat ze vervelend zijn. Het begint simpelweg met een gedachte die waar voor je wordt, waardoor je gevoel weer volgt en jij weer bevestigd wordt in je waarneming.

Als je deze ‘gedachte’ Kiest niet te aanvaarden, door de Keus te maken, Bewust, alles te Aanvaarden, wat bij jou Ascentie hoort, zal het anders verlopen.

Blijf je pijn of wat dan ook voor verschijnselen houden, ga dan voor de nodige zekerheid voor jou, naar een arts. Totdat jij je volledig kunt overgeven aan Mijn Plan, waar deze verschijnselen bij horen.

Door de diepte van de illusie, waar jij totale vergetelheid hebt ervaren, met alle toebehoren, is er veel info verloren gegaan voor je lichaam, die Zelfhelend was.

Je DNA is ingekrompen, je Chakra,s hadden geen Connectie meer met het Goddelijke en het overleven, met het ego als koning, kon zijn gang gaan.

Door de Verhogende Energieën, die steeds doorlopend en vaker komen en waaraan vele namen gegeven worden, wordt je DNA hersteld en je Chakra’s gaan weer functioneren zoals ze deden.

Het is niet nodig precies te weten hoe en wat zich wanneer voltrekt, maar je zult het wel voelen. En dat zijn de zogenaamde Ascentie Verschijnselen.

Jouw Lichaam heeft het zwaar en alleen jij kunt zorgen dat het de juiste Voeding krijgt en de juiste Rust en Stilte en de juiste Compassie, die het nodig heeft.

Door vol Geloof en Vertrouwen in Mijn Plan, dat Altijd werkt, omdat het Waarheid is, zul je merken dat het soepeler verloopt.

Geen vragen, maar Vertrouwen.
Geen willen weten en begrijpen, maar Geloven.
Geen vasthouden aan, maar Overgave, zodat jij kunt vervullen, waarvoor je op Moeder Aarde kwam.

Eer je Goddelijkheid, laat je Zien, Houd Oneindig veel van je Zelf, vol Compassie. Laat alles in Liefde gaan, wat niet meer bij je hoort.

En vergeet nooit, Wij in het Licht, zijn er altijd om je te Helpen. Maar We hebben een Aanvraag nodig, vanwege de keuze Vrijheid.

De Schepper van Al Wat Is

1 opmerking: