Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 13 juni 2018

De Moeder - Binnen en buiten


Mijn lief wonderbaarlijk en Liefdevol Lichtwezen,

Jij bent Onvoorwaardelijke Liefde mijn lief kind En er zijn natuurlijk nog veel dingen die jij je mag realiseren.

Als jouw Hart zich net geopend heeft, of je woont de meeste ‘tijd’ al in je Hart, het maakt niet uit, dan laat jij iets achter je (de illusie) waarin je overleefd hebt in plaats van Geleefd.

Een terug is er niet meer, want het Licht en de Liefde van je Hart heeft zich geopend en de roep van de Onvoorwaardelijke Liefde wordt steeds Sterker.

En door die Roep kom je, ondanks dat je Liefdevolle Hart steeds verder opengaat, steeds meer overlevingsmechanismen tegen, die je achtervolgen.

Voor degene die al helemaal in het Licht en de Liefde van het Hart wonen zijn de overlevingsmechanismen al hoegenaamd opgelost. Kleine stukjes zullen zich nog aandienen, maar worden snel begrepen.

In het Licht en de Liefde van je Hart heb je handen, die kunnen strelen vol tederheid, kunnen masseren vol Onvoorwaardelijke Liefde, vast kunnen pakken, dat wat vastgehouden mag worden enzovoorts.

In het Licht en de Liefde van je Hart heb je ogen die uitsluitend Liefde zien, zonder oordeel.

Ze kijken met Liefde en Compassie de illusie in en zenden voortdurend deze Liefde en Compassie over Moeder Aarde en al Haar Leven.

In je Hart heb je vleugels waarmee je kunt vliegen, waarheen je maar wilt.

In je Hart heb je gevoelens die onder woorden gebracht worden door een ego die jou dient en niet andersom.

Zolang je als mens op Moeder Aarde Leeft heb je een lichaam, om uitsluitend te gebruiken voor het Geven en Brengen van Onvoorwaardelijke Liefde vanuit je Hartlicht.

Als je nog diep in slaap bent, heb je handen, die kunnen strelen maar ook kunnen slaan. En zich kunnen balden tot vuisten en stompen.

Je hebt vingers om naar je Zelf te wijzen, maar ook vooral om naar de ander te wijzen. Te prikken en te priemen. Op te steken.

Je hebt een mond om te zeggen dat je van iemand houd, maar ook om te schelden en te beschuldigen en je gelijk te halen. Te schreeuwen en met woorden te manipuleren.

Je hebt voeten om mee te lopen, maar je kunt er ook mee schoppen en hard trappen.

Als je Hart zich opent ga je ‘voelen’ dat alles hierboven beschreven, niet meer bij je past, want de Onvoorwaardelijke Liefde heeft zich aangekondigd en neemt het over.

En al is het bij het pas geopende Hart zoeken om de juiste weg te vinden, hij zal gevonden worden. Net als jij het gevonden hebt.

En in Eenheid zal worden gevonden, ieder op eigen Unieke Wijze.

Met de Onvoorwaardelijke Liefde als leidraad, de Liefde die als enige Energie bestaat, zal de weg gevonden worden, waar je ook staat.

Geef niet op lief kind, dat bezorgt je alleen maar veel pijn en dat is niet wat je verdient.

De beloning zal groot zijn als jij voor de Onvoorwaardelijke Liefde Kiest die jij bent.

En dit is de Waarheid,

Jouw Liefhebbende Moeder

Geen opmerkingen:

Een reactie posten