Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 8 juni 2018

De Schepper - Materialisme


 Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief dierbaar kind, als Ik zeg, dat jij alles dat jij nodig hebt krijgt op het moment dat je het nodig hebt, dan meen Ik dat ook.

Maar het is niet zo, dat jij als het ware, een bestelling kunt doen, met tijdstip van aflevering.

Jij kunt niet weten wat jij nodig hebt in elk moment, en al zeker niet wanneer. Daarom kan het zo maar zijn, dat jij iets vraagt en iets totaal anders, als uitkomst krijgt.

En later blijkt dan, dat je heel veel bespaard is gebleven, omdat de uitkomst veel beter voor je was.

Jij kunt namelijk het Grote Geheel niet overzien en Ik wel.

Het is iets heel anders als jij vanuit je Scheppingskracht, die als je in het Licht en de Liefde van je Hart woont, steeds sterker wordt, iets wenst te Scheppen dat voor jou en het Grote Geheel fantastisch is.

Met materialisme is niets mis, maar wel met de manier waarop het gebruikt wordt.

Heeft het een fundament van Onvoorwaardelijke Liefde of is het gericht op iets wat in jouw behoefte van ‘hebben’ voorziet?

Als jij graag een vakantie wilt gaan plannen, omdat je daar een behoefte aan hebt, puur om tijd met je Zelf door te brengen, is dat iets anders, dan wanneer je een dure auto gaat kopen die je eigenlijk niet nodig hebt, omdat je bestaande auto nog best voldoet.

En alles is een Keuze, maar je mag erover nadenken of en waarom, wat zijn je motieven om iets te gaan doen.

Wanneer jij geheel vanuit het Licht en de Liefde van je Hart Leeft en mee gaat met de Stroom van het Leven, hoef jij je nergens zorgen over te maken en je mag volkomen Vertrouwen op Mij, dus op je Zelf. Dan komt alles naar je toe, wat je in elk moment nodig hebt en dat weet je lief kind.

Zorgen maken komt voort uit een gebrek aan Vertrouwen en haalt je uit het NU en dat verdien je niet.

Jij weet dat Vertrouwen plus Leven in het NU plus Dankbaarheid voor wat er zich al in je Leven bevindt ervoor zorgt dat je altijd genoeg hebt.

Er wordt Oneindig veel van je Gehouden, dus ook door je Zelf. Daar mag jij je Bewust van worden. Het Is wat het Is.

De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten