Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 9 juni 2018

De Schepper - Eenheid in Vertrouwen


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief kind, als Ik zeg dat het samenvoegen van jou en al je deeltjes in Eenheid de gehele Moeder Aarde en al Haar Leven omvat en doorstroomd in elk moment, dan is dat Waarheid.

En steeds meer geopende Harten voegen zich hierbij, waardoor de Bol van Liefde en Licht steeds sterker en Lichtgevender wordt.

Elke keer dat jij aandacht schenkt, met je ‘gedachten’ en ook je ‘ ‘woorden’ aan wat zich allemaal afspeelt in de illusie, versterkt jij de illusie.

Gedachten en alles wat daaruit voortvloeit zijn Energie, net als alles Energie is, ook de Onvoorwaardelijke Liefde die jij bent. Met dit verschil, dat Onvoorwaardelijke Liefde het enige is dat Werkelijk Bestaat, al het andere is illusie.

Deze illusie is door jou, samen met al je deeltjes gebouwd en daardoor ontstaat de noodzaak, dat jij met al je deeltjes opnieuw Kiest voor de Onvoorwaardelijke Liefde die jij bent, zodat alles weer naar Eenheid kan terug keren.

Maar iedereen heeft daarin een Unieke plaats en mag op eigen Unieke wijze en in eigen tempo, en met gebruikmaking van eigen Keuzes, zijn/ haar groei bepalen.

De illusie speelt op omdát de Kring van LIEFDE steeds groter, Krachtiger en Intenser wordt. Er komt steeds meer naar het Licht door het Licht.

En waar het Licht van de Liefde verschijnt, verdwijnt de duisternis.

Ik vraag van jou geen ontkenning van wat in de illusie gebeurt, maar Meeleven vanuit Compassie en geen meelijden. Een overdosis van Licht en Liefde vanuit het Hart, die zich in een hogere Energie Frequentie bevindt.

En dat doet zoveel meer dan alle aandacht en Energie die jij geeft aan alle gebeurtenissen in de illusie. Daar heb jij werkelijk (nog) geen idee van!

Blijf je aansluiten bij deze grote, grandioze Bol van Licht en Liefde vanuit je Hart en vertrouw op Mij.

Mijn Plan loopt precies op schema.

De Schepper van Al Wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten