Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 31 mei 2018

De Schepper - Eenwording


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en dierbaar kind, Ik ben Liefdesenergie, dus ben jij ook Liefdesenergie.

Alles is Energie, het begint met je gevoel en je gevoel ontstaat uit een meestal onbewuste gedachte, van daar uit ga jij spreken en volgen je daden, je reacties, waarop je tegen reacties krijgt. Het begint en eindigt altijd bij en met jou.

Jij weet, dat Energie rondgaat en als een boemerang bij je terugkomt. Alle, erbij passende Energie, oppakkend en meenemend.
Een soort sneeuwbal die alle sneeuw onderweg bij het rollen oppakt en steeds groter wordt.

Dit proces gaat in elk moment sneller, door de verhoging en versterking van de versnellende Energie, Ook jouw UniekeTijdlijn gaat hierin mee, in deze Versnelling en Verhoging.

Jouw Unieke Tijdlijn schuift ook steeds verder in elkaar en zal uiteindelijk verdwijnen en zich in Eenheid samenvoegen met alle Tijdlijnen.

Alles zal samensmelten in Eenheid. En alleen de Energie van Onvoorwaardelijke Liefde zal zich blijven uitbreiden voor Eeuwig.

Want alleen deze Energie van Onvoorwaardelijke Liefde bestaat, is Eeuwig en onveranderlijk en toch voortdurend in beweging. En dit ben Ik en dus ook jij.

Deze samensmelting is waar jij middenin zit en het is een Proces dat voortgaat tot de horizontale Tijdslijn verdwijnt en de Verticale Lijn van de Eeuwigheid van de Onvoorwaardelijke Liefde het enige echte is, dat overblijft, want het is het enige dat Bestaat.

Jij bent NU, altijd geweest en je zult het altijd blijven, een Prachtig, Liefdevol Lichtwezen voor Eeuwig.

Het Proces is in volle gang volgens Mijn Plan en onder Mijn regie en vanwege onze Onlosmakelijke Verbondenheid, is dit ook jouw Plan en staat het ook onder jouw Regie als je Ontwaakt bent.

Jij hebt daarin jouw eigen Unieke verantwoordelijkheid. Niet de verantwoordelijkheid voor je deeltje en je (nog) slapende medereiziger, maar voor je Zelf.

Wel de medeverantwoordelijkheid, voor het verdwijnen van de illusie, waaraan jij meegebouwd hebt, met je deeltjes en medereizigers.

Door je Liefde vanuit het Licht, doorlopend over en door Moeder Aarde en al haar Leven te laten Stromen in een Eindeloze Stroom in Eenheid, zullen uiteindelijk alle neuzen dezelfde richting uit gaan.

Vanuit het Licht is er alle Support die jij nodig hebt, je hoeft er alleen maar om te vragen.

De Schepper van Al wat is

1 opmerking: