Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 30 mei 2018

De Schepper - Zelf-Vertrouwen


 Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en dierbaar kind, Zelf- Vertrouwen is Vertrouwen in en op je Zelf. Doen wat jou Blij maakt en Vreugde geeft. Wat jou laat Zingen.

Wat jou laat Zijn. En toch is dat voor jou niet gemakkelijk, want jij verwart Zelfvertrouwen vaak met Zelfverheerlijking.

En alhoewel Zelfverheerlijking zeker niet verkeerd is, is het voor jou (nog) een stap te ver.

Jij hebt een gezegde: ‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’!

En ook dat ondermijnd Zelf-Vertrouwen. Zelf-Vertrouwen is Weten wie je bent, wat je bent, Onvoorwaardelijke Liefde, en dat te Zijn. Heel Eenvoudig, maar je maakt het je Zelf vaak ingewikkelder dan het is lief kind.

Je bent aan het ontdekken en uitproberen, net als een kind die bezig is te leren steppen, maar het nog niet echt onder de knie heeft.

Heb Geduld met je Zelf en heb genoeg Zelf-Vertrouwen. Zodat je gaat ontdekken, wat je nog meer aan Vaardigheden vanuit het Licht en de Liefde van je Hart, in Herinnering krijgt.

Want eigenlijk heb je alle Vaardigheden al, maar ga je ze opnieuw ‘Herinneren’.

En Geloof Me, het is een avontuur om alles te mogen en kunnen ontdekken en Herinneren.

En ook daar zal je Zelf-Vertrouwen door groeien, maar het Zelf-Vertrouwen begint met het Vertrouwen in de Vaardigheden die je al in Herinnering hebt.

Je hebt bijvoorbeeld ontdekt dat je schilderen of schrijven heel leuk vindt, ga er dan mee aan de slag en ontdek wat het je brengt.

En minimaal Vreugde zal het je brengen, anders past het niet bij je. En dan ga je iets anders uit proberen.

Zo ontdek je, waar je Gaven liggen die je dan gaat gebruiken voor je Zelf om minimaal je Vreugde aan te vullen. Jouw Uniekheid heeft vele Gaven die jij je mag Herinneren en gaan gebruiken.

Maar blijf in het NU en laat je ‘denken’ buiten de deur, want dat houdt het Genieten van het Moment tegen.

Hou van je Zelf zoals Ik van je Houd. Dan Eer jij je Goddelijkheid.

De Schepper van Al wat Is

3 opmerkingen: