Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 11 mei 2018

De Schepper - Wijsheid


 Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Wijs en Dierbaar kind, jij hebt alle Wijsheid in je, want het hoort bij de Onvoorwaardelijke liefde die jij bent.

Maar niet alle Wijsheid heeft zich al aan jou geopenbaard. Is (nog) niet teruggekeerd in jouw herinnering.

Kennis is, spiritueel gezien, de andere kant van Wijsheid. Kennis haal je uit opleidingen, boeken enzovoorts. Pas als het Hart het begrepen heeft zet het zich om naar herinnering, dus Wijsheid.

Jij staat in jouw Uniekheid precies daar, waar je hoort te zijn. En hoe meer jij dat kunt accepteren en in het Nu laat zijn, hoe meer de Wijsheid, de herinnering zal terug keren. Op de voor jou juiste tijd.

Een Ervaring in jouw Leven, openbaart de Wijsheid van de Ervaring soms pas veel later in jouw tijd. Maar de Wijsheid komt altijd op de voor jou juiste tijd, je kunt haar niet dwingen om te ontstaan.

Je kunt er wel open voor gaan staan en Ons in het Licht vragen om de Wijsheid te mogen ontvangen, maar dan nog is het er pas, als jij eraan toe bent.

Als jij een spiritueel boek leest en het resoneert met je Hart, dat betekent dat het hart het begrijpt en het Hart zal de herinnering blijvend laten zijn. En je zult voelen dat jouw Wijsheid je een stukje dichter heeft gebracht bij wie jij werkelijk bent, Onvoorwaardelijke Liefde.

Resoneert het boek niet met je Hart, dan zal het als kennis aangenomen worden en meestal snel vergeten zijn.

Onvoorwaardelijke Liefde heeft alles in zich wat jij bent en niet wat jij hoeft te worden. De herinnering komt vanzelf als jij eraan toe bent, in jouw Uniekheid.

Jij hoeft niets te worden, want in jou is alles en jij bent in alles in Eenheid, voor Eeuwig.

De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten