Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 4 mei 2018

De Schepper - Centrum in het Midden


 Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en dierbaar kind, teveel op elkaar leunen kan zorgen voor afhankelijkheid en is niet aan te bevelen. Maar te weinig ook niet.

Een midden in je Zelf opzoeken in het Licht en de Liefde van je Hart, en goed naar je gevoel luisteren. En laat het gevoel dan door je denken, (ego) vertalen.

Het is Mij volkomen duidelijk dat dit een pittig uit te voeren ding is, maar het is werkelijk de enige weg naar de beleving van Eenheid.

Iedereen is een deeltje van jou en weerspiegelt hoe jij er van binnen voor staat. Je bent dus een soortement ‘open boek’ voor de ander.

Mits het natuurlijk iemand is die ook naar de boodschap in het Licht en de Liefde van het Hart luistert.

Zo kun je elkaar herkennen, ongeacht hoe de ander eruitziet of welke andere verschillen zich ook voor doen.

Herkenning is het toverwoord, herkenning via het gevoel dat het Licht en de Liefde van je Hart je aanreikt.

En dan kan het jouw deeltje of medereiziger rustig in Uniekheid een heel ander pad volgen dan jij, er zijn zoveel paden als er deeltjes en medereizigers zijn en ze leiden allemaal terug naar de Onvoorwaardelijke Liefde in Eenheid die jij bent en die jij je opnieuw gaat herinneren.

Hoe onbevangener en vriendelijker jij daarin gaat staan, hoe fijner het voor je is. Te weten dat je deeltje en medereiziger naar hetzelfde doel streeft, het Scheppen van de Nieuwe Aarde.

Jij staat daar nooit en te nimmer alleen in, dat betekent afgescheidenheid. In Uniekheid en Eenheid ga jij naar je eigen Middelpunt, naar het Licht en de Liefde in je Hart.

Jij bent altijd één met degene, met wie jij in contact komt en die met jou resoneert, in jouw Uniekheid blijf jij bestaan in Eenheid.

En als je dat eenmaal hebt mogen Ervaren kent je Blijdschap geen grenzen lief kind.

De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten